tvd-logo
Wij zijn Lid van de branchevereniging TVD.

De TVD is dé branchevereniging voor tentenverhuurbedrijven in Nederland. In deze vereniging zijn de meest vooraanstaande tentenverhuurbedrijven vertegenwoordigd. Tentenverhuurbedrijven aangesloten bij de TVD staan garant voor kwaliteit van de producten en diensten.

Europe Norm EN-13782

Al onze tenten zijn berekend en worden geplaatst volgens de Europe Norm EN-13782. Deze norm stelt eisen aan de constructie en beproeving van grotere tenten. Bij bepaalde evenementen kunnen zich veel personen in dergelijke tenten bevinden. Veiligheid met betrekking tot windbelasting en brandgevaar is dan van levensbelang. In de norm is vooral aandacht voor de stabiliteit onder invloed van windbelasting en zwaartekracht, de verankering aan de bodem en aan het toe te passen tentmateriaal.

NEN Norm 8020-41

Ook worden alle tenten van De Kruijf Tenten gebouwd volgens de NEN norm 8020-41 Brand(veiligheid) van tenten.

Op last van de brandweer of plaatselijke autoriteiten kan het soms nodig zijn dat u een aantal certificaten moet overleggen. Hieronder vindt u de certificaten die u op dit moment bij ons kunt downloaden. Ook kunt u op deze pagina onze huurvoorwaarden vinden.

Eventuele andere certificaten en bouwboeken kunt u telefonisch of via email bij ons opvragen.

De certificaten zijn opgemaakt als PDF-bestand en zijn alleen te bekijken met Adobe Acrobat Reader.

Dit programma kunt u hier downloaden.