Aluminium constructietenten worden gebouwd met een vrije overspanning. Dit betekent dat er geen masten in het midden van de tent staan.

Momenteel hebben wij twee soorten: de gangbare Alu-constructietenten en sinds 2012 ook de Black Mexico. Deze tenten zijn uit te breiden met onze sluis.

Alu-constructie
alu-constructie-dorsvloer-vol-confetti

Alu-constructietenten zijn leverbaar vanaf 5 meter tot maximaal 30 meter breed en per 5 meter verlengbaar.

Als dakbedekking maken wij gebruik van wit zeildoek. Voor de wanden heeft u de keuze uit (harde) kunststof panelen, glas panelen of zeildoek. In de wanden kunnen op elke gewenste plek (nood-)deuren geplaatst worden. Optioneel zijn onze transparante dakzeilen.

Wanneer de ondergrond niet geschikt is voor verankering (b.v. asfalt of beton), biedt onze systeemvloer uitkomst.

Black Mexico
black-mexico-park

De Black Mexico zit vanaf 2012 in ons assortiment en is een unieke zwarte tent met uitstekende vleugels.

De basis van de Black Mexico  is een alu-constructietent met een vrije overspanning van 20 meter breed.  Deze wordt gebouwd op een zijwandhoogte van 3,8 meter! De vleugels aan de zijwanden steken 7,5 meter uit en de kopvleugels steken 10 meter uit.

De Black Mexico  is uitermate geschikt voor de grotere bijeenkomsten. Omdat de basis een alu-constructietent is, is het mogelijk de tent te plaatsen zónder het slaan van piketten!

Walkway (sluis)
walkway-sluis

Om tenten aan een bestaande bouw te koppelen, tenten onderling te koppelen of om een fraaie entree te creëren, kan er gebruikt gemaakt worden van een walkway. De walkway is 3 meter breed en verlengbaar per 3 meter.

INTERESSE? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.