Spiegeltenten en Theatertenten zijn nostalgische tenten met ieder hun eigen sfeer. Doordat deze tenten compleet aangekleed zijn in authentieke sfeer, hoeft u zich niet meer te richten op de aankleding van de tent. Deze ouderwetse tenten voldoen geheel aan de huidige veiligheidseisen.

Jean Louis
jean-louis

De Jean Louis, is een prachtige, nostalgische ronde dans- en theatertent, ook wel spiegeltent genoemd.

De chique buitenkant en de gedetailleerde afwerking maken deze tent tot de blikvanger van festivals, diners, theatervoorstellingen en andere evenementen.

Door de comfortabele zitjes, de spiegelpilaren, de houten dansvloer en de bar is de spiegeltent zo goed als gereed voor direct gebruik.

De Jean Louis heeft een doorsnede van 20 meter. In de tent bevinden 16 zithoekjes die plaats bieden aan ongeveer 140 (zittende) personen. In totaal kan de tent ± 450 personen herbergen.

De Berenkuil
Berenkuil

De Berenkuil is uniek om zijn mooie authentieke houten spanten. Van binnen waant u zich in een ouderwetse blokhut. Het dak is bekleed met een canvas doek. Binnen aan de wand hangen ouderwetse schilderijen. Een baromkasting en een prachtige barachterkast maken het geheel af.

De wanden zijn beschilderd met een donkerrood schilderwerk. In de nok van de tent hangen sierlijke kroonluchters. De afmetingen van deze tent zijn 8 meter breed bij 12 meter lang.

INTERESSE? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.