INTERESSE? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.

Huur een tent voor uw evenement bij De Kruijf Tenten. Welke tent het beste bij uw evenement past, is afhankelijk van een aantal factoren. Deze bespreken we met u. Daarnaast zijn wij uw totaalleverancier, waardoor u slechts één partij inschakelt voor alle tenten op uw evenement.

Huur een tent voor een succesvol evenement

Organiseert u een bedrijfsevenement waar u een professionele indruk wilt achterlaten bij bezoekers en (potentiële) klanten? Of regelt u een festival waar bezoekers genieten van gave lichtshows, ongeacht het weer? Huur dan een tent bij De Kruijf Tenten. Met een veelzijdig aanbod aan tenten voor zakelijke en publieke evenementen vindt u altijd een tent voor een succesvol evenement. Wij bieden onder andere de volgende soorten tenten:

Voor grote en kleine evenementen

Samen met u bespreken we welke tent perfect aansluit bij de wensen en eisen van uw kleine of grote evenement. Denk hierbij aan de capaciteit, het budget en de uitstraling. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u een tent huurt. Interesse in een van de tenten? Vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via het volgende telefoonnummer: +31(0)30 601 13 96. Onze medewerkers staan u graag te woord.

  • Uiteenlopend aanbod van tenten
  • Voor zakelijke en publieke evenementen
  • Totaalleverancier voor uw evenement
Andere bekeken ook: