Protocollen COVID-19

Corona-proof tentgebruik!

Zoals altijd denkt De Kruijf Tenten met u mee bij de uitwerking van uw tijdelijke locatie. In deze onzekere tijden vinden wij dat zelfs vanzelfsprekender dan ooit. Onze tenten bieden allerlei mogelijkheden. Denk hierbij aan een triage noodvoorziening, wachtruimte voor een teststraat, een sportruimte buiten met overkapping, er zijn vele mogelijkheden en oplossingen.

Wij geven u graag meer inzicht in hoe de geldende noodverordeningen invloed hebben op de ruimte die u nodig heeft voor uw tijdelijke locatie. Hoeveel personen kunt u kwijt in de tent? Hoe lopen dan de looproutes? En hoe zit dat met ventilatie? Op al deze, en andere, vragen geven wij u antwoord.

Momenteel mogen er geen evenementen worden georganiseerd. Er zijn echter een aantal uitzonderingen, zoals uitvaarten en demonstraties. Vanzelfsprekend hopen we dat andere evenementen over niet al te lange tijd weer doorgang kunnen vinden, het zij in een aangepaste vorm. De Kruijf Tenten is, als lid van de TVD , deelnemer aan de Alliantie van Evenementenbouwers.

Deze alliantie vertegenwoordigt de totale sector van sport, cultuur en entertainment, van freelancers tot toeleveranciers, van organisatoren tot sportbonden. Door de handen ineen te slaan als branches wordt onderzocht wat weer kan en mag op een veilige manier. Door het delen van praktijkervaringen en expertise worden er creatieve en innovatieve oplossingen gezocht.

De alliantie heeft een landelijk evenementenprotocol voor COVID-19 uitgewerkt. Op basis van uniforme bouwstenen, kan dit protocol voor ieder type evenement op maat worden uitgewerkt.
De Kruijf Tenten hanteert bij het uitwerken van projecten en ideeën dit breed gedragen protocol.

Dit geldt niet alleen voor evenementen maar ook voor andere mogelijkheden met onze tenten. Zo noemden we eerder al de sportruimte voor buiten met overkapping. Maar u kunt ook denken aan een extra kinderdagverblijf- of schoolruimte, een bedrijfskantine of een noodoplossing. Naast de genoemde mogelijkheden denken we ook graag met u mee en helpen we u bij het uitwerken van uw ideeën.

Er is veel meer mogelijk dan u misschien zou verwachten! Juist in deze tijd is de samenwerking van groot belang. Wij zijn op de hoogte van alle protocollen en maatregelen rondom COVID-19 en helpen u graag bij de voorbereidingen.

Meer informatie over protocol

Tent inzetten als extra noodruimte of triagetent?

De Kruijf Tenten zorgt voor een gepaste, tijdelijke noodaccommodatie op maat. In een triagetent worden mogelijk besmette patiënten buiten uw locatie gehouden en aan een eerste controle onderworpen. Dit zorgt voor extra capaciteit in een veilige omgeving. Onze tenten kunnen hier op worden aangepast, net als op vele andere gebruiksmogelijkheden. Zo helpen we elkaar verder.

Tijdelijke accommodaties

U heeft op korte termijn een tijdelijke accommodatie op maat nodig. Wij kunnen samen met onze partners de tent de tent compleet inrichten. Opties hierbij zijn bijvoorbeeld vloerbedekking (tapijt of zeil), verwarming, verlichting of scheidingswanden.
Triagetent of tijdelijke accommodatie nodig? Neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke veiligheidsprotocollen volgen jullie?
Naast de landelijk geldende corona omgangsnormen volgen wij de protocollen zoals deze zijn verzameld en opgesteld door de Alliantie van Evenementenbouwers. U vindt deze hier
Mogen evenementen georganiseerd worden?
Helaas is het op dit moment niet toegestaan om evenementen te organiseren, met uitzondering van o.a. uitvaarten, huwelijksvoltrekkingen, warenmarkten en demonstraties.
Wie besluit of ik een evenement kan organiseren?
Evenementen zijn op dit moment niet toegestaan en er kunnen dus ook geen vergunningen worden aangevraagd. Normaal gesproken bepalen lokale autoriteiten of organisatoren hun evenement voldoende op 1,5 meter in kunnen richten. Mogelijk moet er ook nog aan specifieke voorwaarden worden voldaan. Het hangt er dus vanaf waar u uw evenement wilt organiseren welke noodverordeningen van kracht zijn.
Welke maatregelen gelden er voor evenementen?
Per 3 november geldt dat alle evenementen verboden zijn, met uitzondering van o.a. uitvaarten, huwelijksvoltrekkingen, warenmarkten en demonstraties.
Ik wil een zakelijk/openbaar/particulier evenement organiseren, heb ik een vergunning nodig?
Zodra evenementen weer zijn toegestaan, gelden hiervoor dezelfde regels als andere activiteiten binnen en buiten. Afhankelijk van de aard en grootte van uw evenement dient u hiervan melding te doen óf een vergunning aan te vragen bij de gemeente waar het evenement gehouden wordt. Particuliere bijeenkomsten zijn sinds 3 november 2020 beperkt tot maximaal 2 personen of 1 huishouden (kinderen tot 13 jaar tellen daarbij niet mee). De lokale autoriteiten bepalen of organisatoren hun evenement voldoende op 1,5 meter kunnen inrichten. En of er nog aan specifieke voorwaarden moet worden voldaan.
Ik wil mijn bedrijfskantine tijdelijk uitbreiden met een tent om de 1,5 meter regel te kunnen toepassen. Kunnen jullie helpen?
Wij helpen u graag met uw plannen. Neem contact met ons op om de opties te bespreken.
Kunnen jullie de tent voorzien van extra ventilatie?
Ja dat is mogelijk! Vraag ons naar de mogelijkheden.
Kunnen jullie de tent voorzien van verwarming?
Ja dat is mogelijk! Vraag ons naar de mogelijkheden.
Kunnen jullie de tent voorzien van scheidingswanden?
Ja dat is mogelijk! Vraag ons naar de mogelijkheden.
Contact
Meer informatie?
  • MM slash DD slash YYYY
  • MM slash DD slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.