Aluhallen
Aluhal huren

Aluhallen

Onze aluhallen bieden een perfect tijdelijk onderkomen tijdens zowel grote als kleine evenementen.

Daarnaast zijn onze aluhallen bijvoorbeeld ook in te zetten als werktent, opslagtent of op festivals als locker- of backstageruimte. De tenten hebben een vrije overspanning. Dit betekent dat er geen masten in het midden van de tent staan.

U kunt bij ons een aluhal huren vanaf 5 tot maximaal 20 meter breed. De tent is per 5 meter verlengbaar.

Voor de wanden heeft u de keuze uit (harde) kunststof panelen, glaspanelen of zeildoek. Deuren kunnen op elke gewenste plek in de wanden geplaatst worden. Als dakbedekking is wit zeildoek standaard voor een aluhal, maar wij bieden ook transparante dakzeilen als optie.

Wanneer de ondergrond niet geschikt is voor verankering, bieden de systeemvloeren van De Kruijf Tenten uitkomst.

Capaciteit
100 - 10.000 pax
Breedte
5 - 20 m
Lengte
per 5 m
Vloeroppervlakte
50 - 2.500 m²
Nokhoogte
7 m
Zijkanthoogte
2,8/3,7 m
Kleur zeildoek buiten
Wit/transparant
Kleur zeildoek binnen
Wit/transparant
Download factsheet

Aluhal: sterk in materiaal, flexibel in functionaliteit.

Een Aluhal bestaat uit een aluminium constructie. Een groot voordeel van dit materiaal is dat het licht en tegelijkertijd zeer sterk is. Voor onze aluhallen betekent dit dat wij snel een sterke constructie kunnen bouwen zonder gebruik te hoeven maken van groot materieel. Het sterke aluminium zorgt er ook voor dat een vrije overspanning mogelijk is, dus geen masten in het midden van de tent.

Een ander voordeel is dat aluhallen flexibel in grootte zijn aan te passen. Onze aluhallen zijn per 5 meter verlengbaar en hebben een zijkanthoogte van 2,8 of 3,7 meter.

De standaard witte dakbedekking kan zoals eerder benoemd naar wens, per segment, worden vervangen door transparant dakzeil. In combinatie met optionele transparante zijwanden kan er een deels of compleet transparante tent worden neergezet. Een perfecte oplossing als u bijvoorbeeld de omgeving bij uw evenement wilt betrekken.

Een Aluhal huren bij De Kruijf Tenten betekent samen op zoek gaan naar de best passende optie voor uw evenement. Door de eindeloze mogelijkheden van aluhallen en onze jarenlange ervaring wordt deze gegarandeerd gevonden.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wordt een aluhal standaard met vloer geleverd?
Dit is niet standaard maar een vloer in de tent is meestal wel wenselijk. De meest geschikte vloer is onze systeemvloer. Deze vloer zorgt namelijk ook voor een groot deel van de benodigde ballast. Onze systeemvloeren worden waterpas gelegd.
Hoe wordt de aluhal verankerd?
De aluhal wordt idealiter geplaatst met een systeemvloer. Deze vloer zorgt namelijk ook voor een groot deel van de benodigde ballast. Afhankelijk van de afmeting van de tent kan het voorkomen dat de tent nog extra moet worden verankerd. Wanneer het niet mogelijk is om met haringen te verankeren (bijvoorbeeld bij plaatsing op asfalt, beton of andere restricties), dan kunnen wij de tent ook verankeren met ballastblokken.
Wat is de zijkanthoogte van de aluhal?
De zijkanthoogte van onze aluhallen is standaard 2,8 meter. Door gebruik te maken van optionele verhoogde poten kunnen wij de zijkanthoogte opschroeven naar 3,7 meter.
Kunnen de wanden van de aluhal deels worden open gelaten?
Jazeker!
Kan de aluhal (deels) worden voorzien van doorzichtige wanden?
Ja, onze aluhallen kunnen worden uitgerust met glaspanelen of geheel transparante vensters.
Wat zijn de opties voor de wanden van de aluhal?
Onze aluhallen kunnen worden voorzien van (harde) witte kunststof panelen of witte schuifzeilen; glas-, nood- of dichte deuren; transparante vensters of glaspanelen.
Is een transparant dak mogelijk in een aluhal?
Zeker! Het dak kunnen wij per 5 meter transparant maken.
Kan de aluhal worden afgesloten?
Dat is mogelijk. Onze (nood)deuren zijn voorzien van sloten.
Contact
Aluhal huren
Meer informatie?