Tenten
Tentenverhuur Arnhem

Tentenverhuur Arnhem

Voor elke situatie vindt u bij De Kruijf Tenten de geschikte tent.

Welke tent u ook nodig hebt en wilt huren in Arnhem of omgeving, u kunt bij ons terecht. Het maakt niet uit welke gelegenheid het is, wij helpen u graag verder aan de juiste tent. Voor elke gelegenheid in Arnhem kunt u bij ons terecht voor de juiste tent. Samen bepalen we welke tent het beste past bij uw situatie en wij zorgen ervoor dat we deze ook realiseren.

U kunt denken aan een tent voor een festivals, een beurs, een trouwpartij of een feestje. Ook voor een kleinschalig feest of evenement kunt u bij ons terecht.

Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen met het huren van tenten in Arnhem en omgeving? Of wilt u wat meer informatie over onze diensten? Kijk verder op onze website of neem gerust contact met ons op, we helpen u graag met alles rondom tentenverhuur in de omgeving van Arnhem.

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Kunnen wij de tenten ook zelf opbouwen?
Nee dat kan helaas niet. Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van ballast.
Hoe zijn jullie verhuurprijzen opgebouwd?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Kunnen jullie mij een prijslijst sturen?
Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen.
Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden?
Ja dat is mogelijk. Het maximale gewicht dat kan worden opgehangen verschilt echter per tent. Vraag ons naar de specificaties.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid
Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer?
Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden. Deze vloer is dus perfect geschikt voor vlakke ondergronden. Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem.

Tentenverhuur voor elke situatie

Wij weten precies welke tenten we aanbieden, welke mogelijkheden er zijn en hoe we deze voor u het beste kunnen realiseren. Over tentenverhuur Arnhem kunnen wij u alles vertellen en dat doen we met plezier.

Tentenverhuur Arnhem

Om welke situatie het ook gaat, het is fijn als u precies krijgt wat u verwacht. Met ons brede assortiment is er altijd een optie die aansluit bij uw evenement, feestje of andere gebeurtenis en dus ook bij uw verwachtingen. Als u op zoek bent naar een tent weet u als geen ander waarvoor deze moet dienen en hoe deze in Arnhem komt te staan. Daarom overleggen we graag met u, zodat wij dat straks ook weten en daardoor aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

Wij begrijpen dat elke gelegenheid vraagt om een andere tent voor tentenverhuur Arnhem. Een bedrijfsfeest of een jubileum vragen om een andere tent dan een conferentie of een lokaal optreden. Wij zorgen voor de juiste tent.

Wensen en ideeën

Om u op de juiste manier te helpen en aan uw verwachtingen te kunnen voldoen is een goede samenwerking rondom tentenverhuur in de omgeving van Arnhem erg belangrijk. Om deze samenwerking goed te laten verlopen is het fijn als u uw wensen en ideeën met ons deelt. Zo kunnen we met u meedenken en zo goed mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.

Het uiteindelijke proces

Nadat we hebben besproken welke tent het beste past bij uw situatie gaan we kijken naar het verdere proces. De levering en de op- en afbouw wordt uitgevoerd door ons vakkundige personeel. Het hele proces wordt voor u geregeld.

Van het vervoer van de onderdelen tot de nazorg, het proces van tentenverhuur in de omgeving van Arnhem wordt van A tot Z voor u geregeld. Zo neemt De Kruijf Tenten de zorg rondom de tent voor u uit handen, wij regelen het voor u! Hebt u interesse in onze diensten of wilt u even sparren over uw ideeën rondom tentenverhuur Arnhem? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.