Tenten
Tentenverhuur Veenendaal - Intro

Tentenverhuur Veenendaal

Bij De Kruijf Tenten vindt u de juiste tent voor iedere gelegenheid.

Een tent nodig in de omgeving van Veenendaal? Bij De Kruijf Tenten kunt u terecht voor tentenverhuur Veenendaal. Welke tent u ook nodig heeft, wij helpen u graag verder en gaan samen met u op zoek naar de geschikte tent.

De Kruijf Tenten heeft tenten geschikt voor een concert, een beurs, een verjaardag, een bruiloft, een kleinschalig feestje of juist een evenement.

Benieuwd naar de mogelijkheden van tentenverhuur Veenendaal? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag met u uitgebreid de mogelijkheden en opties die er zijn. De Kruijf Tenten is dé specialist op het gebied van tentenverhuur Veenendaal.

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Kunnen wij de tenten ook zelf opbouwen?
Nee dat kan helaas niet. Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van ballast.
Hoe zijn jullie verhuurprijzen opgebouwd?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Kunnen jullie mij een prijslijst sturen?
Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen.
Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden?
Ja dat is mogelijk. Het maximale gewicht dat kan worden opgehangen verschilt echter per tent. Vraag ons naar de specificaties.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid
Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer?
Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden. Deze vloer is dus perfect geschikt voor vlakke ondergronden. Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem.

Tentenverhuur voor alle gelegenheden

Wij adviseren u graag over de verschillende tenten die wij u kunnen leveren. Het is dan ook belangrijk dat de tent volledig aansluit op uw wensen, zodat u evenement kan slagen!

Tentenverhuur Veenendaal

Wij staan u meer dan graag tot dienst. Bij tentenverhuur Veenendaal kunt u terecht voor verschillende soorten tenten. We zorgen dat we samen alle mogelijkheden en de passende leveringstermijn met u bespreken.

Wij begrijpen dan ook dat voor elke gelegenheid een andere tent nodig is. Bij De Kruijf Tenten hebben wij oneindig veel mogelijkheden en voor elke gelegenheid een tent.

De Kruijf Tenten

De Kruijf Tenten heeft jarenlange ervaring en vakkennis hierdoor kunnen wij u goed helpen bij het kiezen van een tent voor uw evenement of feest. Bij ons staat het waarmaken van uw ideeën en wensen centraal. Dit kunnen wij realiseren door met u in gesprek te gaan over uw wensen en ideeën en wat u verwacht van tentenverhuur Veenendaal.

Fijne samenwerking

Na een fijne samenwerking heeft u de juiste tent gevonden voor uw gelegenheid in Veenendaal. De Kruijf Tenten helpt u ook graag na dit proces verder. Wij zorgen namelijk dat alles van A tot Z geregeld wordt, van levering tot de op- en afbouw van de gekozen tent(en).

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u behoefte om inspiratie op te doen door te kletsen met een vakspecialist? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor alle informatie over tentenverhuur Veenendaal!