Tenten
Tentenverhuur Apeldoorn - Intro

Tentenverhuur Apeldoorn

Bij De Kruijf Tenten vindt u de juiste tent voor iedere gelegenheid.

Voor alle gelegenheden rondom tentenverhuur Apeldoorn kunt u bij ons terecht. De Kruijf Tenten heeft meer dan 30 jaar ervaring met het bouwen en organiseren van unieke evenementen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we vertellen u meer over onze tenten verhuur! We zullen direct bespreken welke opties er zijn rondom tentenverhuur Apeldoorn.

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Kunnen wij de tenten ook zelf opbouwen?
Nee dat kan helaas niet. Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van ballast.
Hoe zijn jullie verhuurprijzen opgebouwd?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Kunnen jullie mij een prijslijst sturen?
Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen.
Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden?
Ja dat is mogelijk. Het maximale gewicht dat kan worden opgehangen verschilt echter per tent. Vraag ons naar de specificaties.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid
Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer?
Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden. Deze vloer is dus perfect geschikt voor vlakke ondergronden. Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem.

Tentenverhuur voor alle gelegenheden

Kenmerkend voor De Kruijf Tenten is het leveren van flexibiliteit, maatwerk en complete projecten. Door ons uitgebreide assortiment in verschillende tentstructuren vindt u bij ons altijd een geschikte tent voor uw evenement. Dit kan natuurlijk ook een combinatie van tenten zijn.

Samen met De Kruijf Tenten bespreekt u welke tent aansluit op uw wensen. Hierbij kunt u denken aan capaciteit, het budget en de uitstraling.

Tentenverhuur Apeldoorn

Heeft u een geschikte tent voor uw feest of evenement nodig? Dan bent u bij tentenverhuur Apeldoorn aan het juiste adres. U kunt hierbij denken aan het huren van een tent voor concerten, beurzen, festivals en trouwpartijen. Voor iedere locatie hebben wij de geschikte tent.

Door jarenlange ervaring kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste tent voor uw evenement of feest. Bij tentenverhuur Apeldoorn kunt u terecht voor kleinschalige feestjes maar ook grotere evenementen.

Meer dan 30 jaar ervaring

De Kruijf Tenten is vanaf 1989 actief met het bouwen van tenten en het organiseren van verschillende soorten evenementen. Wij zullen u helpen met het waarmaken van uw wensen en ideeën. Voor het huren van een tent voor ieder feest of evenement helpen wij u graag verder.

Bent u benieuwd wat tentenverhuur Apeldoorn voor uw feest of evenement kan betekenen? Neem dan contact met ons op en we vertellen u meer over onze tentenverhuur!

Unieke evenementen

Dankzij ons brede assortiment aan tenten hebben wij voor bijna elk denkbaar evenement een passende tent. Wij bieden alles wat u nodig heeft zodat u een uniek feest of evenement kan realiseren. We voorzien u van een tent die het beste past bij uw wensen en eisen. Wij verzorgen u van een veelzijdig aanbod dat aan alle gestelde veiligheidseisen voldoet.

Samen met u kiezen we de beste tent voor uw bedrijfsfeest, festival of ander evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie over tentenverhuur Apeldoorn, en ontvang een vrijblijvende offerte!