Feesttent huren?
Feesttent huren - Van den Noort

Feesttent huren?

U heeft ruime keuze uit ons brede assortiment.

Onze jarenlange ervaring kan u helpen de juiste keuze te maken in het type tent voor uw feest. Ons assortiment bevat de volgende tenten: aluhallen, festivaltenten, evenementen tenten, piramidetenten, theater- en spiegeltenten en unieke structuren.

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van betonnen ballastblokken.
Ik heb de tent maar voor 1 dag mogelijk, kan ik korting krijgen?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid.

Tenten voor alle gelegenheden

In ons brede assortiment tenten is voor bijna elk denkbaar evenement een passende tent te vinden. Dit kan natuurlijk ook een combinatie van tenten zijn. Of u nu een kleine- of een grote feesttent zoekt. Bijna alles is mogelijk! Of u nou een grote tent voor een groot feest of evenement zoekt, of juist een kleine tent voor een klein feestje: bij De Kruijf Tenten is alles mogelijk.

Zo kunt u voor de intiemere feestjes al een feesttent huren voor 50 personen, 100 personen 150 personen of 200 personen. Wilt u graag een feesttent huren voor de grotere gelegenheden, zoals het organiseren van een evenement? Dat is mogelijk! Wij beschikken over feesttenten tot wel 10.000 personen! Laat ons uw wensen weten en wij vinden voor u een passende oplossing voor uw feesttent.

Bedrijfsfeest
Organiseert u een bedrijfsevenement waar u een professionele indruk wilt achterlaten bij bezoekers en (potentiële) klanten? Of verdient uw personeel een knalfeest op een mooie tijdelijke locatie? Samen met u bespreekt De Kruijf Tenten welke feesttent perfect aansluit bij uw wensen. Denk hierbij aan capaciteit, het budget en de uitstraling. Zo maakt u een weloverwogen keuze en komt u niet voor verrassingen te staan.

Festival
Van groot popfestival tot klein dance event of gezellig filmfestival, De Kruijf Tenten voorziet u van de festivaltent die het beste past bij uw wensen en eisen. Bij ons treft u een veelzijdig aanbod dat aan de gestelde veiligheidseisen voldoet.

Publiek toegankelijk feest
Onder publieke feesten verstaan wij bijvoorbeeld dorpsfeesten, feestelijke openingen, openbare bijeenkomsten en dergelijke. Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze om uw publiek een fijn onderkomen te bieden. Uw feest in de feesttent van De Kruijf Tenten? Dat is zeker mogelijk!

Meer informatie
Feesttent huren - Sterrentent
Meer informatie?