Tenten
Tentenverhuur Tilburg - Intro

Tentenverhuur Tilburg

Bij De Kruijf Tenten vindt u de juiste tent voor iedere gelegenheid.

Voor elke gelegenheid rondom tentenverhuur Tilburg hebben wij een tent beschikbaar. Wij denken graag met u mee bij het zoeken naar de juiste tent voor uw gelegenheid. Zodat de tent volledig aansluit op uw wensen en u de juiste tent huurt bij ons in Tilburg.

Een passende tent is erg belangrijk en ook bepalend voor de sfeer, het is immers het tijdelijke verblijf van uw gasten.

Benieuwd naar onze dienst tentenverhuur Tilburg? Neem dan contact met ons op zodat we samen op zoek kunnen gaan naar wat er mogelijk is en welke opties er zijn rondom tentenverhuur Tilburg.

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Kunnen wij de tenten ook zelf opbouwen?
Nee dat kan helaas niet. Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van ballast.
Hoe zijn jullie verhuurprijzen opgebouwd?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Kunnen jullie mij een prijslijst sturen?
Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen.
Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden?
Ja dat is mogelijk. Het maximale gewicht dat kan worden opgehangen verschilt echter per tent. Vraag ons naar de specificaties.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid
Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer?
Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden. Deze vloer is dus perfect geschikt voor vlakke ondergronden. Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem.

Tentenverhuur voor alle gelegenheden

Wij geven u graag advies over welke tent het meest geschikt is voor uw gelegenheid en welke mogelijkheden wij hierbij kunnen bieden. Graag vertellen wij u meer over onze tentenverhuur in Tilburg.

Tentenverhuur Tilburg

Wij vinden het belangrijk dat de tent die wij leveren optimaal aansluit op uw wensen en geschikt is voor uw gelegenheid in Tilburg. Wij bespreken dan ook graag van tevoren wat uw wensen zijn zodat u precies de tent krijgt die u had verwacht.

Iedere gelegenheid vraagt voor een andere soort tent. De Kruijf Tenten heeft een groot assortiment aan tenten zodat wij voor elke gelegenheid een geschikte tent voor u kunnen vinden.

Vakkennis en jarenlange ervaring

Wij zijn erg benieuwd naar uw wensen en ideeën rondom tentenverhuur Tilburg. Met behulp van onze jarenlange ervaring en vakkennis maken wij uw ideeën graag werkelijkheid.

Onze tenten zijn voor verschillende gelegenheden inzetbaar, samen met u kijken wij graag naar welke tent het beste geschikt is voor uw evenement. We hopen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Het tentenverhuur proces

Samen met De Kruijf Tenten bespreekt u welke tent aansluit op uw wensen. Hierbij kunt u denken aan capaciteit, het budget en de uitstraling. De Kruijf Tenten helpt bij het uitkiezen van de tent maar ook met de levering tot de op- en afbouw van de gekozen tent(en).

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw kunnen betekenen of wilt u graag in gesprek gaan met een van onze vakspecialisten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie over tentenverhuur Tilburg!