Tenten
Tentenverhuur Hilversum

Tentenverhuur Hilversum

De Kruijf Tenten, voor elke gelegenheid een tent.

Voor alle gelegenheden rondom tentenverhuur Hilversum kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee over het formaat van de tent, de inrichting en de aankleding. Zo zorgen wij ervoor dat u voor iedere gelegenheid de juiste tent bij ons kan huren in Hilversum. Want een passende tent is belangrijk en bepalend voor de sfeer, het is immers het tijdelijke verblijf van uw gasten. Denk hierbij aan een tent voor concerten, beurzen, festivals en trouwpartijen. Ook voor kleinschalige feestjes en evenementen kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden we ook een pagode tent aan voor bijvoorbeeld een feestje.

Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Bent u op zoek naar de meest passende tent? U kunt gerust contact met ons opnemen. We helpen u graag verder!

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Kunnen wij de tenten ook zelf opbouwen?
Nee dat kan helaas niet. Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van ballast.
Hoe zijn jullie verhuurprijzen opgebouwd?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Kunnen jullie mij een prijslijst sturen?
Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen.
Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden?
Ja dat is mogelijk. Het maximale gewicht dat kan worden opgehangen verschilt echter per tent. Vraag ons naar de specificaties.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! NEN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid
Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer?
Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden. Deze vloer is dus perfect geschikt voor vlakke ondergronden. Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem.

Tentenverhuur voor alle gelegenheden

Wij kunnen u natuurlijk alles vertellen over onze tenten. We zijn u daarom graag van dienst. Voor tentenverhuur Hilversum kunt u bij ons terecht. We zorgen dat we samen alle mogelijkheden en de passende leveringstermijn met u bespreken.

Tentenverhuur Hilversum

Uw wensen en ideeën staan bij ons centraal. Zo bent u ervan verzekerd dat we deze, waar mogelijk, ook uitvoeren. Wij hebben een breed assortiment aan tenten. Zo maakt u elk feest of evenement in Hilversum of omgeving een succes. U weet wat u zoekt in een tent, want u bent waarschijnlijk bekend in Hilversum. Daarom gaan we graag af op uw kennis over de locatie. En dan voegen wij daar onze kennis over het tentenverhuur aan toe! Met onze jaren ervaring en uw kennis over de locatie komen wij tot het beste resultaat!

Elke gelegenheid vraagt om een andere tent voor tentenverhuur Hilversum. Of het gaat om een feest in Hilversum, een conferentie, een optreden, of een tent als tijdelijke noodoplossing, wij helpen u verder.

Laat u inspireren

Wij zijn razend benieuwd naar uw wensen of eisen aan de tent die u wilt huren. Deel ze met ons, dan zorgen we er samen voor dat de tent die we kiezen zo dicht mogelijk in de buurt komt van waar u naar op zoek bent. Wij hopen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Het proces van tentenverhuur

Eerst bespreken we met u uw wensen en ideeën en onze mogelijkheden, zodat we zo goed mogelijk tot een overeenkomst komen. Vervolgens gaan we aan de slag om dit te realiseren.

U kunt rekenen op het totaalpakket. Wij komen onze afspraken na, vervoeren de onderdelen naar locatie en verzorgen de op- en afbouw van de tent. Bij De Kruijf Tenten bent u verzekerd van goede service, we benutten alle mogelijkheden. Voor alle zaken rondom tentenverhuur Hilversum kunt u bij ons terecht. Bekijk onze website verder of neem vandaag nog vrijblijvend contact op, hopelijk tot snel!