Tenten
Tentenverhuur Rotterdam - Intro

Tentenverhuur Rotterdam

Bij De Kruijf Tenten vindt u de juiste tent voor iedere gelegenheid.

De Kruijf Tenten is dé specialist in tentenverhuur en heeft voor elke gelegenheid een tent beschikbaar.

De Kruijf Tenten heeft voor elk evenement in de omgeving Rotterdam een tent. Voor tentenverhuur Rotterdam kunt u bij De Kruijf Tenten terecht. Welke tent u ook nodig heeft, wij helpen u graag verder. Voor elke gelegenheid kunnen wij een geschikte tent vinden geheel naar uw wensen.

Interesse in onze dienst tentenverhuur Rotterdam. Neem dan contact met ons op zodat we samen op zoek kunnen gaan naar wat er mogelijk is en welke opties er zijn rondom tentenverhuur Rotterdam.

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Kunnen wij de tenten ook zelf opbouwen?
Nee dat kan helaas niet. Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van ballast.
Hoe zijn jullie verhuurprijzen opgebouwd?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Kunnen jullie mij een prijslijst sturen?
Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen.
Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden?
Ja dat is mogelijk. Het maximale gewicht dat kan worden opgehangen verschilt echter per tent. Vraag ons naar de specificaties.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid
Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer?
Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden. Deze vloer is dus perfect geschikt voor vlakke ondergronden. Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem.

Tentenverhuur voor alle gelegenheden

Wij kunnen u advies geven over welke tent het meest geschikt is voor uw gelegenheid, welke mogelijkheden wij bieden en op welk termijn wij onze tenten kunnen leveren. Wij vertellen u graag meer over onze tentenverhuur in Rotterdam.

Tentenverhuur Rotterdam

Wij vinden het belangrijk om uw de tent te leveren die optimaal aansluit op uw wensen en geschikt is voor uw gelegenheid in Rotterdam. Daarom bespreken wij graag met u van tevoren wat uw wensen precies zijn zodat u precies krijgt wat u had verwacht.

Wij snappen ook dat niet iedere tent geschikt is voor elke gelegenheid. Daarom heeft De Kruijf Tenten een grote variatie aan tenten zodat voor elke gelegenheid een geschikte tent gevonden kan worden. Wij hebben tenten voor bijvoorbeeld een concert, een beurs, een verjaardag, een bruiloft of juist een kleiner feestje of een groot evenement.

Ideeën werkelijkheid maken

Om voor u de geschikte tent te kunnen vinden zijn wij erg benieuwd naar uw wensen en ideeën rondom tentenverhuur Rotterdam. Wij maken graag uw ideeën werkelijkheid met behulp en inzet van onze vakkennis.

De tenten van De Kruijf Tenten zijn geschikt voor allerlei verschillende gelegenheden.

Volledige ondersteuning

Allereerst zullen wij samen met u de geschikte tent uitzoeken voor uw gelegenheid. Wij helpen u ook met het proces dat daarna volgt namelijk de levering en tot de op- en afbouw van de gekozen tent(en).

Benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen of wilt u graag in gesprek gaan met een van onze vakspecialisten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie over tentenverhuur Rotterdam!