Stretchtent
Stretchtent

Stretchtent huren?

De flexibele en speelse vorm maken de stretchtent een gezellig middelpunt van uw evenement.

Stretchtenten worden ook wel flextenten genoemd en zijn een moderne vorm van overkapping. De tenten zijn voor vele doeleinden inzetbaar, zoals bruiloften, bedrijfsfeesten of festivals. Maar ook toepassingen zoals luifels of terrasoverkappingen zijn mogelijk.

De stretchtenten zijn leverbaar in de volgende maten: 8x8, 8x10, 8x18, 10x12 en 10x20 meter. Het doek wordt naar de grond afgespannen waardoor de zijkanthoogte naar wens is aan te passen.

Stretchtenten worden verankerd met 1 meter lange stalen pennen. Als verankering met pennen niet mogelijk is (door bijvoorbeeld asfalt, beton of restricties), kan de stretchtent ook worden verankerd met betonblokken.

Capaciteit
50 - 500 pax
Vloeroppervlakte
64 - 240 m²
Kleur zeildoek buiten
Taupe
Kleur zeildoek binnen
Taupe
Download factsheet

Stretchtenten zijn populair en wij snappen waarom!

Bruiloften, populaire festivals of zakelijke evenementen, deze sfeervolle overkappingen zorgen altijd voor een exclusieve sfeer. Daarnaast valt de speelse vorm natuurlijk heel erg op. Stretchtenten zijn zeer flexibel en daarom zijn de toepassingen eindeloos.

Feestelijke overkapping van uw terras, pleisterplaats tijdens uw sportevent, tijdelijke horecagelegenheid op uw bedrijfsterrein of als VIP-tent op uw festival. Het is een kleine greep uit de vele mogelijkheden die een stretchtent kan bieden.

De stretchtenten van De Kruijf Tenten zijn snel en eenvoudig op te bouwen. Het materiaal is zeer duurzaam en bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden. Het doek is wind- en waterdicht.

De Kruijf Tenten

Altijd passend advies
Stretchtenten bestaan in verschillende soorten en maten en zijn geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Maar welke stretchtent past het beste bij uw situatie? Daar helpen wij u graag bij! De experts van De Kruijf Tenten houden altijd rekening met uw individuele wensen en behoeften. Hierbij letten wij op het thema, de locatie en het aantal personen. Samen komen wij altijd tot een perfect en op maat gemaakt plan voor uw ideale stretchtent.

Een stretchtent huren doet u bij De Kruijf Tenten
Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij de perfecte partner voor het huren van een stretchtent. Het is onze passie om bij te dragen aan unieke evenementen en partijen. Wij zijn centraal gelegen in Schalkwijk, net onder Utrecht. Hierdoor kunnen wij door het hele land snel en doelgericht tenten verzorgen. Wilt u een stretchtent huren buiten Nederland? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. De Kruijf Tenten helpt u graag verder!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Kan ik de stretchtent ook zelf opbouwen?
Nee dat kan helaas niet. Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen.
Wordt de stretchtent standaard met vloer opgeleverd?
Stretchtenten worden standaard zonder vloer gebouwd. Het is natuurlijk wel mogelijk om er een vloer bij te huren. Afhankelijk van de ondergrond heeft u daarbij de keuze uit een vlondervloer of een uitgelijnde systeemvloer.
Kunnen de zijwanden van de stretchtent ook worden dichtgemaakt?
Een stretchtent is in feite een overkapping. De zijkanten zijn daardoor standaard open. De zijkanthoogte is flexibel aan te passen. Afspannen naar de grond is daardoor wel een optie maar dit gaat ten kosten van de gebruiksoppervlakte.
Hoe worden de stretchtenten verankerd aan de grond?
Stretchtenten worden verankerd met 1 meter lange stalen pennen. Als verankering met pennen in de grond niet mogelijk is (bijvoorbeeld door asfalt, beton of restricties), kan de stretchtent ook worden verankerd met betonblokken.
Contact
Stretchtent
Meer informatie?