Evenementen tent huren
Evenement tent huren - Black Mexico

Evenementen tent huren?

De Kruijf Tenten heeft een breed assortiment aan tenten.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen bij het kiezen van het juiste type tent voor elk evenement. Zo weten we zeker dat u de juiste tent kunt huren. Ons assortiment bevat de volgende tenten: aluhallen, festivaltenten, feesttenten, shelters, piramidetenten, spiegel- en theatertenten en unieke structuren.

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van betonnen ballastblokken.
Ik heb de tent maar voor 1 dag mogelijk, kan ik korting krijgen?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid.

Tenten voor alle gelegenheden

In ons brede assortiment tenten is voor bijna elk denkbaar evenement een passende tent te vinden. Dit kan natuurlijk ook een combinatie van tenten zijn. U kunt bij ons zelfs een ingerichte tent huren. Er is meer mogelijk dan u misschien denkt bij De Kruijf Tenten!

Bedrijfsevenement
Organiseert u zakelijke evenementen waar u een professionele indruk wilt achterlaten bij bezoekers en (potentiële) klanten? Of verdient uw personeel een knalfeest op een mooie tijdelijke locatie? Samen met u bespreekt De Kruijf Tenten welke tent perfect aansluit bij uw wensen. Denk hierbij aan capaciteit, het budget en de uitstraling. Zo maakt u een weloverwogen keuze en komt u niet voor verrassingen te staan. Uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel.

Festival
Van groot popfestival tot klein dance event of gezellig filmfestival, De Kruijf Tenten voorziet u van de festivaltent die het beste past bij uw wensen en eisen. Bij ons treft u een veelzijdig aanbod dat aan de gestelde veiligheidseisen voldoet.

Publiek toegankelijk evenement
Onder publieke evenementen verstaan wij bijvoorbeeld dorpsfeesten, feestelijke openingen, openbare bijeenkomsten en dergelijke. Zo helpen wij graag bij het vinden van een geschikte tent om uw publiek een fijn onderkomen te bieden.

De Kruijf Tenten

De Kruijf Tenten is uw betrouwbare partner voor de verhuur van evenementen tenten. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en helpen u graag bij het tot een succes maken van uw evenement. De Kruijf Tenten is gevestigd in Schalkwijk, net onder Utrecht. Vanuit Schalkwijk verzorgen wij evenementen tenten door heel Nederland. Ook buiten Nederland kunnen wij u van dienst zijn. Neem gerust contact met ons. We bespreken graag de mogelijkheden! Voor de perfecte evenemententent gaat u naar De Kruijf Tenten!

Meer informatie
Evenement tent huren - Monade
Meer informatie?