Tenten
Tentenverhuur Den Bosch - Intro

Tentenverhuur Den Bosch

Bij De Kruijf Tenten vindt u de juiste tent voor iedere gelegenheid.

Voor iedere gelegenheid rondom tentenverhuur Den Bosch kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee over onder andere het formaat, de inrichting en de aankleding van de tent. Zo zorgen wij ervoor dat de tent volledig aansluit op uw wensen en huurt u de juiste tent bij ons in Den Bosch.

Een passende tent is erg belangrijk en bepalend voor de sfeer, het is immers het tijdelijke verblijf van uw gasten.

Interesse in onze dienst tentenverhuur Den Bosch? Neem dan contact met ons op zodat we samen op zoek kunnen gaan naar wat er mogelijk is en welke opties er zijn rondom tentenverhuur Den Bosch.

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Kunnen wij de tenten ook zelf opbouwen?
Nee dat kan helaas niet. Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van ballast.
Hoe zijn jullie verhuurprijzen opgebouwd?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Kunnen jullie mij een prijslijst sturen?
Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen.
Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden?
Ja dat is mogelijk. Het maximale gewicht dat kan worden opgehangen verschilt echter per tent. Vraag ons naar de specificaties.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid
Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer?
Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden. Deze vloer is dus perfect geschikt voor vlakke ondergronden. Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem.

Tentenverhuur voor alle gelegenheden

Wij kunnen u alles vertellen over onze tenten. Wij geven u graag advies over welke tent het meest geschikt is voor uw gelegenheid en welke mogelijkheden wij hierbij bieden. Graag vertellen wij u meer over onze tentenverhuur in Den Bosch.

Tentenverhuur Den Bosch

Uw wensen en ideeën staan bij ons centraal. Wij vinden het dan ook belangrijk om de tent te leveren die optimaal aansluit op uw wensen en geschikt is voor uw gelegenheid in Den Bosch. Wij bespreken dan ook graag van tevoren wat uw wensen zijn zodat u precies de tent krijgt die u had verwacht.

Niet iedere tent is geschikt voor elke gelegenheid. De Kruijf Tenten heeft daarom ook een groot assortiment aan tenten zodat er voor elke gelegenheid een geschikte tent is.

De geschikte tent voor u

Om voor u de geschikte tent te kunnen vinden zijn wij erg benieuwd naar uw wensen en ideeën rondom tentenverhuur Den Bosch. Wij maken graag uw ideeën werkelijkheid met behulp en inzet van onze vakkennis en jarenlange ervaring.

De tenten die De Kruijf Tenten aanbiedt zijn inzetbaar voor allerlei verschillende gelegenheden. We hopen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij uw gelegenheid in Den Bosche en omgeving.

Het proces

Het proces van tentenverhuur begint als eerste bij het uitzoeken van een geschikte tent voor uw gelegenheid. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de tent maar ook met de levering tot de op- en afbouw van de gekozen tent(en). Dit zal worden gedaan door ons team dat bestaat onze vakspecialisten met veel ervaring.

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw kunnen betekenen of wilt u graag in gesprek gaan met een van onze vakspecialisten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie over tentenverhuur Den Bosch!