Tenten
Tentenverhuur Utrecht 2

Tentenverhuur Utrecht

De Kruijf Tenten heeft voor iedere gelegenheid de juiste tent.

Bent u op zoek naar tentenverhuur Utrecht? Wij verhuren tenten voor alle gelegenheden in Utrecht. Op deze manier heeft u altijd de juiste tent. Wij hebben alle soorten tenten in ons aanbod.

U kunt hierbij denken aan het huren van een tent voor concerten, beurzen, festivals en trouwpartijen. Ook voor kleinschalige feestjes en evenementen kunt u bij ons terecht.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor het huren van tenten in Utrecht? Wij vertellen u graag meer en helpen u bij het kiezen van de juiste tent. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Kunnen wij de tenten ook zelf opbouwen?
Nee dat kan helaas niet. Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van ballast.
Hoe zijn jullie verhuurprijzen opgebouwd?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Kunnen jullie mij een prijslijst sturen?
Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen.
Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden?
Ja dat is mogelijk. Het maximale gewicht dat kan worden opgehangen verschilt echter per tent. Vraag ons naar de specificaties.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid
Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer?
Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden. Deze vloer is dus perfect geschikt voor vlakke ondergronden. Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem.

Tentenverhuur voor alle gelegenheden

Omdat wij zoveel verschillende tenten in ons aanbod hebben kunt u voor iedere gelegenheid tenten huren in Utrecht. Wij vertellen u graag meer over diverse gelegenheden waarvoor wij verhuren.

Tentenverhuur Utrecht

Voor iedere gelegenheid in Utrecht kunt u een tent nodig hebben. De Kruijf Tenten verhuurt heel veel soorten tenten. U kent Utrecht vast als de beste, dus u weet wat u nodig heeft, betreft de omgeving en wat u wilt organiseren. Er zijn oneindig veel mogelijkheden.

We snappen dat iedere gelegenheid voor tentenverhuur Utrecht vraagt om een andere invulling van de tent. Een bruiloft vraagt om een andere tent dan een groot feest of evenement met honderden mensen.

Laat u inspireren

Heeft u een tent gezien die u aanspreekt, maar bent u benieuwd naar mogelijkheden voor eventuele aanpassingen? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Onze soorten tenten zijn geschikt voor vele gelegenheden, daarom zijn we benieuwd wat uw ideeën en wensen zijn. Want dan kunnen wij dit meenemen in ons voorstel.

Van meedenken tot opbouwen

Wanneer u dan de juiste tent hebt gevonden voor uw gelegenheid in Utrecht dan heeft u behoefte aan een betrouwbare partij om deze tent te leveren en te realiseren. Bij De Kruijf Tenten doen we de op- en afbouw van de tenten. Hierdoor bent u in het gehele proces verzekerd van een goede samenwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog op en we denken met plezier met u mee.