Tenten
Tentenverhuur Zeist - intro

Tentenverhuur Zeist

Bij De Kruijf Tenten vindt u de juiste tent voor iedere gelegenheid.

Tent nodig voor een gelegenheid? Dan bent u bij De Kruijf tenten aan het juiste adres!

Voor elk evenement in de omgeving Zeist heeft De Kruijf tenten de geschikte tent. Voor tentenverhuur Zeist kunt u bij De Kruijf Tenten terecht. Wat voor tent u ook nodig heeft, we helpen u graag verder.

Denk aan een tent voor een concert, een beurs, een verjaardag, een bruiloft of juist een kleiner feestje of een groot evenement.

Benieuwd naar onze dienst tentenverhuur Zeist? Neem gerust contact met ons op zodat we uitgebreid kunnen kijken wat er mogelijk is en dan bespreken we direct welke opties er zijn rondom tentenverhuur Zeist. De Kruijf tenten is de ideale partner voor tentenverhuur.

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Kunnen wij de tenten ook zelf opbouwen?
Nee dat kan helaas niet. Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van ballast.
Hoe zijn jullie verhuurprijzen opgebouwd?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Kunnen jullie mij een prijslijst sturen?
Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen.
Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden?
Ja dat is mogelijk. Het maximale gewicht dat kan worden opgehangen verschilt echter per tent. Vraag ons naar de specificaties.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid
Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer?
Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden. Deze vloer is dus perfect geschikt voor vlakke ondergronden. Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem.

Tentenverhuur voor alle gelegenheden

Wij kunnen u goed adviseren over de verschillende tenten die wij hebben, wat de mogelijkheden zijn en op welk termijn we u van dienst kunnen zijn met onze tenten. We informeren u graag verder over alles rondom tentenverhuur Zeist.

Tentenverhuur Zeist

Het is ons streven om u de tent te leveren die u in gedachten heeft voor uw gelegenheid. Voor uw gelegenheid in de regio Zeist weet u wat nodig is. Om deze reden overleggen we met u, zodat we een fijne samenwerking kunnen hebben en u precies krijgt wat u verwacht had.

Uiteraard begrijpen wij dat elke gelegenheid een andere tent vraagt. Bij De Kruijf Tenten hebben wij oneindig veel mogelijkheden en voor elke gelegenheid een tent.

Passend advies

Wij helpen u graag om uw ideeën werkelijkheid te maken met behulp van onze vakkennis en onze jarenlange ervaring. Wij horen graag uw wensen en ideeën rondom tentenverhuur Zeist. Zo kunnen wij ook op basis van uw wensen en ideeën het beste advies en de beste tent aanbieden.

Altijd de juiste tent

Na het vinden van de juiste tent voor uw evenement in Zeist, helpen wij u ook graag met het proces dat volgt na het kiezen van de juiste tent. We zorgen dat het proces volledig geregeld wordt, van levering tot de op- en afbouw van de gekozen tent(en). Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen of wilt u graag inspiratie op doen samen met een van onze vakspecialisten? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met ons voor alle informatie over tentenverhuur Zeist!