Opslagtent huren?
Opslagtent huren - kisten

Opslagtent huren?

Creëer meer opslagcapaciteit in een handomdraai.

Komt u als bedrijf tijdelijk ruimte tekort tijdens seizoen pieken? Gaat u verbouwen en zoekt u een manier om uw spullen tijdelijk op te slaan? Onze opslagtenten kunnen u helpen uw tijdelijke ruimtegebrek heel snel op te lossen.

De opslagtenten kunnen worden gebouwd met een verhoogde zijkanthoogte om nóg meer inhoud te creëren. Grote openingen voor bijvoorbeeld heftrucks zijn optioneel, net als roldeuren om de tent af te kunnen sluiten.

Bekijk het assortiment opslagtenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wordt een opslagtent standaard met vloer geleverd?
Dit is niet standaard bij een opslagtent maar wel mogelijk. De meest geschikte vloer is onze systeemvloer. Deze vloer zorgt namelijk ook voor een groot deel van de benodigde ballast. Onze systeemvloeren worden waterpas gelegd. Opslagtenten die toegankelijk moeten zijn voor een heftruck kunnen niet van een vloer worden voorzien.
Hoe wordt de opslagtent verankerd?
De opslagtent wordt idealiter geplaatst met een systeemvloer. Deze vloer zorgt namelijk ook voor een groot deel van de benodigde ballast. Afhankelijk van de afmeting van de tent kan het voorkomen dat de tent nog extra moet worden verankerd. Wanneer het niet mogelijk is om met haringen te verankeren (bijvoorbeeld bij plaatsing op asfalt, beton of andere restricties), dan kunnen wij de tent ook verankeren met ballastblokken.
Wat is de zijkanthoogte van de opslagtent?
De zijkanthoogte van onze opslagtenten is standaard 2,8 meter. Door gebruik te maken van optionele verhoogde poten kunnen wij de zijkanthoogte opschroeven naar 3,7 meter.
Kunnen de wanden van de opslagtent deels worden open gelaten?
Jazeker!
Wat zijn de opties voor de wanden van de opslagtenten?
Onze opslagtenten worden standaard voorzien van (harde) witte kunststof panelen voorzien van (nood-)deuren. Indien gewenst kunnen wij grotere openingen maken voor bijvoorbeeld een heftruck. Roldeuren zijn optioneel te plaatsen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.
Kan de tent worden afgesloten?
Dat is mogelijk. Onze (nood)deuren zijn voorzien van sloten.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid.
Is het mogelijk om een opslagtent te kopen?
Helaas is dit niet mogelijk. Wij helpen u graag door de pieken van het seizoen heen door middel van de verhuur van opslagtenten.

Opslagtenten voor alle gelegenheden

Dankzij het brede assortiment tenten hebben wij voor bijna elk denkbaar evenement een passende tent. Dit kan natuurlijk ook een combinatie van tenten zijn.

Opslagtenten: sterk in materiaal, flexibel in functionaliteit
Onze opslagtenten zijn in feite grote aluhallen. Een groot voordeel van aluminium is dat het materiaal tegelijkertijd licht en zeer sterk is. Voor onze aluhallen betekent dit dat wij snel een sterke constructie kunnen bouwen zonder gebruik te hoeven maken van groot materieel. Het sterke aluminium zorgt er ook voor dat een vrije overspanning mogelijk is, dus geen masten in het midden van de tent.

Een ander voordeel is dat alle opslagtenten flexibel in grootte zijn aan te passen. De tenten zijn per 5 meter verlengbaar en zijn verkrijgbaar in diverse breedtematen en twee hoogtematen.

Uw producten altijd veilig opgeslagen
U wilt een opslagtent huren, maar natuurlijk wel een die ervoor zorgt dat uw producten niet beschadigd raken. Met onze waterdichte en uv-bestendige tenten, weet u dat de voorraad die in de tenten ligt, goed beschermd wordt van de effecten van regen en zon. De constructie en materialen die wij gebruiken zorgt ervoor dat er geen water in de tent loopt.

Veiligheid voorop!
Bij De Kruijf Tenten vinden wij veiligheid uitermate belangrijk. Daarom voldoen al onze tenten, waaronder onze opslagtenten, aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen. Daarnaast zijn ze goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. Al onze tenten bevatten een Tentboek. In het Tentboek staan alle constructieberekeningen en technische informatie.

Niet alleen onze tenten voldoen aan de hoogste mate van veiligheid. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Daarnaast zijn onze medewerkers voorzien van alle verplichte en hoogwaardige beschermingsmiddelen. Met De Kruijf Tenten bent u verzekerd van een veilige opslagtent!

Waarom een opslagtent huren?

Opslag op eigen terrein; minder gedoe en minder kosten
Uw bedrijf is gegroeid waardoor uw voorraad dient mee te groeien? Of is de tijd van het jaar weer daar dat de seizoen piek begint te dagen? Wij snappen dat u misschien niet wilt investeren in een nieuw pand. Hierin heeft u namelijk niet altijd de keuze waar dit pand zich bevindt. Het kan namelijk zijn dat een eventuele nieuwe opslagloods zorgt voor veel extra transport en gedoe. Wanneer u een opslagtent huurt, heeft u dit probleem niet. Deze plaatst u gewoon op eigen terrein. Zo weet u dat uw voorraad altijd in de buurt is.

Daarbij is het huren van een opslagtent vele malen voordeliger dan het kopen of laten bouwen van een nieuw pand. Niet alleen de kosten van de opslag zelf zijn minder. Ook de transportkosten zijn lager, omdat met een opslagtent zeker weet dat de voorraad zich op eigen terrein bevindt.

Flexibele gebruiksduur
Wanneer u op zoek bent naar extra opslag voor een seizoen piek, betekent dit dat er waarschijnlijk ook weer een tijd is dat het weer wat rustiger is. Met het huren van een opslagtent zorgt u ervoor dat u enkel extra opslagruimte heeft wanneer u dit ook daadwerkelijk nodig heeft. Waar het huren van een pand vaak per maand loopt, bieden wij variabele looptijden aan. Zo bepaalt u zelf de gebruiksduur.

Altijd aanpasbaar
Bij het huren van een pand heeft u niet de vrije keuze in afmetingen. Misschien is het pand net wat te klein of juist te groot. In het laatste geval, maakt u onnodige kosten. U betaalt voor ruimte die u misschien niet gebruikt. Bij het huren van een opslagtent bepaalt u zelf de afmetingen. Deze zijn uit te breiden per 5 meter. Zo betaalt u nooit voor loze ruimte in uw opslag.

Altijd doorwerken
Met onze opslagtenten zorgt u ervoor dat u altijd kunt leveren aan uw klanten volgens planning. Tijdens pieken kan het voorkomen dat u met de voorraad niet altijd kan voldoen aan de vraag. De eenvoudige oplossing is het uitbreiden van uw voorraad. Dit maakt u mogelijk door het huren van een opslagtent. U hebt meer ruimte voor meer producten en zorgt ervoor dat u altijd snel kan leveren.

Opslagtenten dienen niet alleen voor de producten zelf. Wanneer de vraag groot is zal u ook meer moeten vervoeren. U kunt in onze opslagtenten ook heftrucks en vrachtwagens opslaan. Omdat onze opslagtenten flexibel in grootte zijn, zijn ze multi-inzetbaar. Misschien breidt u de productie uit en heeft u hiervoor meer machines en apparatuur nodig. Ook dit kost allemaal ruimte en is op te lossen met de opslagtenten van Kruijf Tenten.

Niet enkel geschikt als opslagtent
De tenten zijn niet alleen voor materiaal in te zetten. Ook als tijdelijke werkplek of als werktent zijn ze perfect. Wanneer uw bedrijfspand bijvoorbeeld in een verbouwing zit, zijn onze tenten uitermate geschikt als tijdelijke vervanging. Hij kan dienen als receptie, kantine of gewoon als kantoorruimte.

Ook als showroom is het een goede oplossing. Zo bestaat de standaarduitvoering uit een witte dakbedekking en witte zijwanden. Maar het is ook mogelijk om het dak, per segment, te vervangen door transparant dakzeil. Om het plaatje helemaal af te maken, is het ook mogelijk om de zijwanden deels of helemaal te voorzien van transparant zeil. Zo maakt u het voor bezoekers en klanten mogelijk om uw producten al vanaf buiten te zien. Vergelijkbaar aan een showroom in een pand.

Huren bij Kruijf Tenten

Wanneer u een tent huurt bij Kruijf Tenten, houdt dit in dat wij eerst samen in gesprek gaan. U vertelt ons de situatie en de problemen waar u tegenaan loopt. Daarna gaan we samen in gesprek over de passende oplossing. Omdat er zo veel mogelijk is, komen wij altijd tot het best passende antwoord op uw vraag. Neem gerust contact op, wij helpen u graag!

Meer informatie
Opslagtent huren - cta
Meer informatie?