Opslagtent huren?
Opslagtent huren - kisten

Opslagtent huren?

Creëer meer opslagcapaciteit in een handomdraai.

Komt u als bedrijf tijdelijk ruimte tekort tijdens seizoen pieken? Gaat u verbouwen en zoekt u een manier om uw spullen tijdelijk op te slaan? Onze opslagtenten kunnen u helpen uw tijdelijke ruimtegebrek heel snel op te lossen.

De opslagtenten kunnen worden gebouwd met een verhoogde zijkanthoogte om nóg meer inhoud te creëren. Grote openingen voor bijvoorbeeld heftrucks zijn optioneel, net als roldeuren om de tent af te kunnen sluiten.

Bekijk de opslagtenten
La Promesse
Compass
FC Utrecht
Blastrac
ID 310
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wordt een opslagtent standaard met vloer geleverd?
Dit is niet standaard bij een opslagtent maar wel mogelijk. De meest geschikte vloer is onze systeemvloer. Deze vloer zorgt namelijk ook voor een groot deel van de benodigde ballast. Onze systeemvloeren worden waterpas gelegd. Opslagtenten die toegankelijk moeten zijn voor een heftruck kunnen niet van een vloer worden voorzien.
Hoe wordt de opslagtent verankerd?
De opslagtent wordt idealiter geplaatst met een systeemvloer. Deze vloer zorgt namelijk ook voor een groot deel van de benodigde ballast. Afhankelijk van de afmeting van de tent kan het voorkomen dat de tent nog extra moet worden verankerd. Wanneer het niet mogelijk is om met haringen te verankeren (bijvoorbeeld bij plaatsing op asfalt, beton of andere restricties), dan kunnen wij de tent ook verankeren met ballastblokken.
Wat is de zijkanthoogte van de opslagtent?
De zijkanthoogte van onze opslagtenten is standaard 2,8 meter. Door gebruik te maken van optionele verhoogde poten kunnen wij de zijkanthoogte opschroeven naar 3,7 meter.
Kunnen de wanden van de opslagtent deels worden open gelaten?
Jazeker!
Wat zijn de opties voor de wanden van de opslagtenten?
Onze opslagtenten worden standaard voorzien van (harde) witte kunststof panelen voorzien van (nood-)deuren. Indien gewenst kunnen wij grotere openingen maken voor bijvoorbeeld een heftruck. Roldeuren zijn optioneel te plaatsen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.
Kan de tent worden afgesloten?
Dat is mogelijk. Onze (nood)deuren zijn voorzien van sloten.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid.

Tenten voor alle gelegenheden

Dankzij het brede assortiment tenten hebben wij voor bijna elk denkbaar evenement een passende tent. Dit kan natuurlijk ook een combinatie van tenten zijn.

Opslagtenten: sterk in materiaal, flexibel in functionaliteit
Onze opslagtenten zijn in feite grote aluhallen. Een groot voordeel van aluminium is dat het materiaal tegelijkertijd licht en zeer sterk is. Voor onze aluhallen betekent dit dat wij snel een sterke constructie kunnen bouwen zonder gebruik te hoeven maken van groot materieel. Het sterke aluminium zorgt er ook voor dat een vrije overspanning mogelijk is, dus geen masten in het midden van de tent.

Een ander voordeel is dat onze opslagtenten flexibel in grootte zijn aan te passen. De tenten zijn per 5 meter verlengbaar en zijn verkrijgbaar in diverse breedtematen en twee hoogtematen.

Meer informatie
Opslagtent - contact
Meer informatie?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.