Tenten
Tentenverhuur Barneveld - Intro

Tentenverhuur Barneveld

Bij De Kruijf Tenten vindt u de juiste tent voor iedere gelegenheid.

Tentenverhuur Barneveld, voor al uw tenten verhuur! Voor het huren van een tent voor ieder feest of evenement helpen wij graag verder.

Welke tent u ook nodig hebt en wilt huren in Barneveld en omgeving, u kunt bij ons terecht. Voor elke gelegenheid in Barneveld kunt u bij ons terecht voor de juiste tent. Samen zullen we bepalen welke tent het beste past bij uw wensen en zullen wij dit ook realiseren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we vertellen u meer over onze tenten verhuur! We zullen direct bespreken welke opties er zijn rondom tentenverhuur Barneveld.

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Kunnen wij de tenten ook zelf opbouwen?
Nee dat kan helaas niet. Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van ballast.
Hoe zijn jullie verhuurprijzen opgebouwd?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Kunnen jullie mij een prijslijst sturen?
Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen.
Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden?
Ja dat is mogelijk. Het maximale gewicht dat kan worden opgehangen verschilt echter per tent. Vraag ons naar de specificaties.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid
Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer?
Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden. Deze vloer is dus perfect geschikt voor vlakke ondergronden. Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem.

Tentenverhuur voor alle gelegenheden

Samen zullen we met u bespreken welke tent het beste aansluit op uw wensen. Er zal gekeken worden naar de verschillende mogelijkheden op gebied van capaciteit, budget en uitstraling. Over tentenverhuur raken wij niet uitgepraat, wij praten u dan ook graag bij!

Tentenverhuur Barneveld

Om welke gelegenheid het ook gaat, wij streven ernaar om wat u wenst ook uit te laten brengen. Met ons brede assortiment hebben wij altijd een passend tent voor uw evenement en feestje of een andere gelegenheid. Door jarenlange ervaring kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste tent voor uw evenement of feest.

Uiteraard begrijpen wij bij tentenverhuur Barneveld dat iedere gelegenheid vraagt om een andere invulling van de tent. Voor een kleinschalig feestje is een andere tent geschikt dan voor een groot evenement.

Betrouwbare partner

De Kruijf Tenten is al meer dan 30 jaar dé specialist in het bouwen van tenten en het organiseren van de verschillende soorten evenementen. Heeft u specifieke eisen of wensen? We horen ze graag, alleen zo komen we tot uw perfecte tent. Wij zullen u helpen met het waar maken van uw wensen en ideeën. De Kruijf Tenten is uw betrouwbare voor tentenverhuur in Barneveld.

Het totaalplaatje

Allereerst zullen we bespreken hoe de tent er voor u uit moet komen te zien. Wanneer de tent is uitgekozen is het zaak dat de tent wordt opgebouwd. Bij De Kruijf Tenten kiest u voor het totaalplaatje, goede service en een zo compleet mogelijke tent.

Ons vakkundige personeel zal dit project uitvoeren. Van het vervoer van de onderdelen tot aan de op- en afbouw voeren wij uit. Bekijk meer op onze website of neem direct contact met ons op en we helpen u graag verder!