Tenten
Tentenverhuur Ede - Intro

Tentenverhuur Ede

Bij De Kruijf Tenten vindt u de juiste tent voor iedere gelegenheid.

Voor elk evenement in de omgeving Ede heeft De Kruijf Tenten een tent voor u. Wat voor tent u ook nodig heeft, wij helpen u graag verder. Voor elke gelegenheid hebben wij een tent beschikbaar.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van tentenverhuur Ede? Neem dan contact met ons op en wij kijken graag met u mee welke mogelijkheden er voor u zijn. We zullen direct bespreken welke opties er zijn rondom tentenverhuur Ede.

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Kunnen wij de tenten ook zelf opbouwen?
Nee dat kan helaas niet. Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van ballast.
Hoe zijn jullie verhuurprijzen opgebouwd?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Kunnen jullie mij een prijslijst sturen?
Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen.
Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden?
Ja dat is mogelijk. Het maximale gewicht dat kan worden opgehangen verschilt echter per tent. Vraag ons naar de specificaties.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid
Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer?
Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden. Deze vloer is dus perfect geschikt voor vlakke ondergronden. Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem.

Tentenverhuur voor alle gelegenheden

Wij zullen u adviseren over de tenten die wij u kunnen leveren, zodat de tent volledig aansluit op uw wensen zodat u evenement kan slagen. Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden op gebied van levering. Voor meer informatie rondom tentenverhuur Ede kunt u contact met ons op nemen en informeren we u graag verder!

Tentenverhuur Ede

Over onze tenten kunnen wij u alles vertellen. Wij zijn u dan ook graag van dienst. Bij tentenverhuur Ede kunt u terecht voor al uw tenten aanvragen en we zorgen dat we samen alle mogelijkheden en de passende leveringstermijn met u bespreken.

Wij vinden het erg belangrijk om de tent te leveren die u in gedachten heeft voor uw evenement of feestje. Wij begrijpen dan ook dat voor elke gelegenheid een andere tent nodig is. Bij De Kruijf Tenten hebben wij oneindig veel mogelijkheden en voor elke gelegenheid een tent. Ons assortiment bevat de volgende tenten: Aluhallen, festivaltenten, piramidetenten, stretchtenten, shelters en theater- en spiegeltenten.

De Kruijf Tenten

Door middel van onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen wij u helpen bij het kiezen van het juiste type tent voor uw evenement of feestje. Wij brengen uw ideeën en wensen in werkelijkheid. Dit doen wij door met uw in gesprek te gaan over uw wensen en ideeën en wat u verwacht van tentenverhuur Ede.

De Kruijf Tenten is dan ook dé specialist op het gebied van tentenverhuur in Ede. Samen zullen wij op zoek gaan naar de beste tent voor u.

Volledig ontzorgd

Allereerst zullen we met u uw wensen en ideeën en onze mogelijkheden bespreken, zodat we zo goed tot een overeenkomst komen. Daarna zullen we aan de slag gaan om dit te gaan realiseren.

Naast het vinden van de geschikt tent voor uw evenement staan wij u ook graag van dienst bij het proces na het kiezen van de tent. Wij ontzorgen u volledig van levering tot aan op- en afbouw van de gekozen tent(en). Neem contact met ons op voor meer informatie over tentenverhuur Ede, en ontvang een vrijblijvende offerte!