Piramidetent
Piramidetent

Piramidetent huren?

De veelzijdige, praktische piramidetenten zijn niet weg te denken op festivals of andere evenementen.

De piramidetent, ook wel pagodetent genoemd, kent veel mogelijkheden. De gebruiksfunctie loopt uiteen van workshopruimte tot cateringtent en van garderobe tot EHBO post. Een piramidetent kan ook dienst doen als sluis tussen twee aluhallen of bijvoorbeeld als entreetent.

De piramidetenten van De Kruijf Tenten zijn leverbaar in de maten 4x4 meter en 5x5 meter. De zijwanden zijn voorzien van wit zeildoek mét of zonder boogvensterramen.

Capaciteit
12 - 25 pax
Vloeroppervlakte
16 m² of 25 m²
Nokhoogte 4x4
5,2 m
Nokhoogte 5x5
5,5 m
Zijkanthoogte
2,8 m
Kleur zeildoek
Wit
Download factsheet

Piramidetenten kunnen het verschil maken tijdens uw evenement.

Al zolang wij ons kunnen herinneren is de piramidetent, of pagodetent, aanwezig in ons assortiment. Dit zegt genoeg over het nut van deze multi-functionele tent. De toepassingen zijn zeer talrijk en de tent kan snel en met relatief weinig mankracht worden gebouwd.

Piramidetenten kunnen een ideale ‘bijtent’ zijn als aanvulling op onze grotere aluhallen of festivaltenten. Toepassingen lopen uiteen van entreetent en garderobe tot cateringtent en workshopruimte.

Een minder voor de hand liggende toepassing is dat de piramidetent wordt gebruikt als verbinding tussen twee andere tenten. Kortom, de piramidetent kan een onmisbare schakel zijn tijdens de huisvesting van uw evenement.

Geniet van de vele voordelen
De piramidetent kent vele voordelen. Een van deze voordelen is haar chique uitstraling. Dit is dan ook de voornaamste reden dat de piramidetent zo populair is binnen de evenementenbranche. De piramidetent is een echte eyecatcher die gelijk de aandacht vangt. Door de luxe en klasse die de piramidetent uitstraalt is deze tent perfect voor verschillende uiteenlopende gelegenheden. Voor ieder evenement de perfecte piramidetent.

Piramidetent huren bij De Kruijf Tenten

Bij een succesvol evenement hoort een passende tent. Deze vindt u bij De Kruijf Tenten. De Kruijf Tenten heeft ruim 30 jaar ervaring en is dé expert op het gebied van tentverhuur. Naast piramidetenten verzorgen wij ook stretchtenten, aluhallen en verschillende evenementtenten. Voor iedere gelegenheid bieden wij de perfecte oplossing. Benieuwd wat wij voor u en uw evenement kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe worden de piramidetenten verankerd aan de grond?
Piramidetenten worden verankerd met 1 meter lange stalen pennen. Als verankering met pennen niet mogelijk is (door bijvoorbeeld asfalt, beton of restricties), kan de piramidetent ook worden verankerd met betonblokken of met een (zwaarlast) systeemvloer.
Wordt de piramidetent standaard met vloer opgeleverd?
Piramidetenten worden standaard zonder vloer gebouwd. Het is natuurlijk wel mogelijk om er een vloer bij te huren. Afhankelijk van de ondergrond heeft u daarbij de keuze uit een vlondervloer of een uitgelijnde systeemvloer.
Kunnen de piramidetenten onderling gekoppeld worden?
Ja dat kan.
Kan een piramidetent gekoppeld worden aan andere tenten?
Piramidetenten zijn uitstekend te koppelen aan onze aluhallen. De piramidetent kan in dat geval dienst doen als bijvoorbeeld entree- of garderobetent.
Contact
Piramidetent
Meer informatie?