Piramidetent
Piramidetent

Piramidetent huren?

De veelzijdige, praktische piramidetenten zijn niet weg te denken op festivals of andere evenementen.

De piramidetent, ook wel pagodetent genoemd, kent veel mogelijkheden. De gebruiksfunctie loopt uiteen van workshopruimte tot cateringtent en van garderobe tot EHBO post. Een piramidetent kan ook dienst doen als sluis tussen twee aluhallen of bijvoorbeeld als entreetent.

De piramidetenten van De Kruijf Tenten zijn leverbaar in de maten 4x4 meter en 5x5 meter. De zijwanden zijn voorzien van wit zeildoek mét of zonder boogvensterramen.

Kenmerken
  • Oppervlakte: 16 m² of 25 m²
  • Capaciteit: 12 tot 20 personen per tent
  • Wit zeildoek

Piramidetenten kunnen het verschil maken tijdens uw evenement.

Al zolang wij ons kunnen herinneren is de piramidetent, of pagodetent, aanwezig in ons assortiment. Dit zegt genoeg over het nut van deze multi-functionele tent. De toepassingen zijn zeer talrijk en de tent kan snel en met relatief weinig mankracht worden gebouwd.

Piramidetenten kunnen een ideale ‘bijtent’ zijn als aanvulling op onze grotere aluhallen of festivaltenten. Toepassingen lopen uiteen van entreetent en garderobe tot cateringtent en workshopruimte.

Een minder voor de hand liggende toepassing is dat de piramidetent wordt gebruikt als verbinding tussen twee andere tenten. Kortom, de piramidetent kan een onmisbare schakel zijn tijdens de huisvesting van uw evenement.

ID 310
La Promesse
Blastrac
Compass
ID&T
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe worden de piramidetenten verankerd aan de grond?
Piramidetenten worden verankerd met 1 meter lange stalen pennen. Als verankering met pennen niet mogelijk is (door bijvoorbeeld asfalt, beton of restricties), kan de piramidetent ook worden verankerd met betonblokken of met een (zwaarlast) systeemvloer.
Wordt de piramidetent standaard met vloer opgeleverd?
Piramidetenten worden standaard zonder vloer gebouwd. Het is natuurlijk wel mogelijk om er een vloer bij te huren. Afhankelijk van de ondergrond heeft u daarbij de keuze uit een vlondervloer of een uitgelijnde systeemvloer.
Kunnen de piramidetenten onderling gekoppeld worden?
Ja dat kan.
Kan een piramidetent gekoppeld worden aan andere tenten?
Piramidetenten zijn uitstekend te koppelen aan onze aluhallen. De piramidetent kan in dat geval dienst doen als bijvoorbeeld entree- of garderobetent.
Contact
Piramidetent
Meer informatie?
  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.