Tenten
Tentenverhuur Gorinchem

Tentenverhuur Gorinchem

Voor elk evenement heeft De Kruijf Tenten de geschikte tent.

Heeft u een tent nodig in de omgeving van Gorinchem, bijvoorbeeld in Hardinxveld-Giessendam? Voor tentenverhuur Gorinchem kunt u bij De Kruijf tenten terecht. Wat voor tent u ook nodig hebt, we helpen u graag verder. Voor elke gelegenheid hebben wij de geschikte tent.

Hierbij kunt u denken aan een tent voor een concert, een beurs, een verjaardag, een bruiloft, een kleinschalig feestje of een evenement.

Interesse in onze dienst tentenverhuur Gorinchem? Neem gerust contact met ons op zodat we uitgebreid kunnen kijken wat er mogelijk is en dan bespreken we direct welke opties er zijn rondom tentenverhuur Gorinchem. De Kruijf tenten is de ideale partner voor al uw vraag naar tentenverhuur.

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Kunnen wij de tenten ook zelf opbouwen?
Nee dat kan helaas niet. Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van ballast.
Hoe zijn jullie verhuurprijzen opgebouwd?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Kunnen jullie mij een prijslijst sturen?
Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen.
Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden?
Ja dat is mogelijk. Het maximale gewicht dat kan worden opgehangen verschilt echter per tent. Vraag ons naar de specificaties.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid
Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer?
Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden. Deze vloer is dus perfect geschikt voor vlakke ondergronden. Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem.

Tentenverhuur voor alle gelegenheden

Het verhuur van tenten voor elke situatie

Wij kunnen u alles vertellen over de soorten tenten die we hebben, wat de mogelijkheden zijn en op welke termijn we u van dienst kunnen zijn met onze tenten. We vertellen u graag meer over alles rondom tentenverhuur Gorinchem.

Tentenverhuur Gorinchem

Het is fijn om precies de tent te krijgen die u in gedachten heeft voor uw gelegenheid. Voor uw gelegenheid in de regio Gorinchem weet u wat nodig is. Daarom overleggen we met u, zodat we een fijne samenwerking hebben en u precies krijgt wat u verwacht.

Wij snappen dat een bruiloft om een andere tent vraagt dan een festival met honderden mensen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden bij De Kruijf Tenten.

Van een idee naar werkelijkheid

Wij zijn ontzettend benieuwd naar uw wensen en ideeën rondom tentenverhuur Gorinchem. Waarom we hier zo benieuwd naar zijn? Omdat we u graag willen helpen uw ideeën werkelijkheid te maken met behulp van onze vakkennis.

Onze tenten zijn geschikt voor allerlei verschillende gelegenheden, daarom zijn we benieuwd naar uw wensen en ideeën. We hopen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Proces van A tot Z

Wanneer u na een fijne samenwerking de juiste tent gevonden hebt voor uw evenement in Gorinchem, helpt De Kruijf Tenten u graag met het proces daarna. We zorgen dat het proces van A tot Z geregeld wordt, van levering tot de op- en afbouw van de gekozen tent(en). Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u behoefte om inspiratie op te doen door te kletsen met een vakspecialist? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor alle informatie over tentenverhuur Gorinchem!