Referenties

Projecten

Attero Power Familiedag

Attero Power Familiedag

Afval = toekomst! Kort samengevat, Attero ziet afval als een bron van energie en grondstoffen. Daarom zet Attero restafval om in duurzame energie. Uit de afvalberg worden zoveel mogelijk beschikbare grondstoffen gehaald. Daarbij wordt niet alleen afval uit Nederland gebruikt, maar ook uit bijvoorbeeld Engeland en Ierland.

Bekijk project
100 jaar staal

100 jaar staal

Voor het jubileumfeest van Tata Steel werd op het terrein van Tata Steel een compleet festivalterrein aangelegd. Gedurende het 3 weken durende evenement varieerde het programma en het aantal gasten van dag tot dag.

Bekijk project
Dockyard & Mystic Garden @ ADE

Dockyard & Mystic Garden @ ADE

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een jaarlijks in oktober terugkerend, vijfdaags evenement. Het is zowel een muziekconferentie als een festival en is algemeen erkend als het wereldwijde ontmoetingspunt voor de creatieve industrie rondom elektronische muziek.

Bekijk project
Mysteryland

Mysteryland

Mysteryland is een dancefestival dat sinds 1993 in Nederland gehouden wordt. De Kruijf Tenten was tijdens de 2018 editie goed vertegenwoordigd met drie mooie en gevarieerde tenten: festivaltent Monade, alu-constructietent Black Mexico en superdome ‘Big Buck’

Bekijk project
Lost Circus

Lost Circus

Avant Gardner wordt vaak getipt als één van New York’s beste nachtclubs. Het is een evenementencomplex in East Williamsburg, Brooklyn. Het complex herbergt drie verschillende gebieden: de Brooklyn Mirage, de Great Hall en de Kings Hall.

Bekijk project
Tinderbox

Tinderbox

Het Tinderbox festival in Odense is een groot midzomers Deens muziekfestival met bezoekers uit heel Europa. Het Millennium Forest nabij Odense huisvest tijdens het festival jaarlijks zo’n 40.000 gasten.

Bekijk project
Van den Noort

Van den Noort

Van den Noort, met de hoofdvestiging in Dongen, is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en recycling. Het bedrijf werd in 1944 opgericht door Kees van den Noort en groeide uit tot een zelfstandig en onafhankelijk familiebedrijf.

Bekijk project
Foute zomerfeest

Foute zomerfeest

Als je aan het einde van de zomervakantie wel eens in de buurt van evenemententerrein het Podium in IJsselstein bent geweest, dan heb je hem ongetwijfeld zien staan, onze festivaltent 36 meter. Deze tent biedt namelijk al jaren onderdak aan het Foute Zomerfeest.

Bekijk project
Colonia i Kirchroa

Colonia i Kirchroa

De eerste editie van dit oergezellige evenement vond plaats in het Hemelvaartsweekend van 2019. Keulen past bij Kerkrade en andersom. Beide steden vieren samen carnaval, de dialecten lijken op elkaar en de culturen in beide steden heeft veel gemeen. Het evenement draagt daarmee bij aan het nog bekender en aantrekkelijker maken van Kerkrade.

Bekijk project
Protix

Protix

Op 11 juni 2019 opende Koning Willem-Alexander de nieuwste productiefaciliteit van Protix, officieel de grootste insectenkwekerij ter wereld.

Bekijk project
La Promesse
ID&T
Blastrac
ID 310
Contact
Meer informatie?
  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.