Tenten

Tentenverhuur Houten

Bij De Kruijf Tenten vindt u de juiste tent voor iedere gelegenheid.

Welke tent u ook zoekt en voor welke gelegenheid, wij zijn uw partner voor tentenverhuur in de omgeving van Houten. Wij denken graag met u mee over het vinden van de juiste tent voor iedere gelegenheid in Houten. Samen bepalen we de omvang, het design en alle andere factoren voor de tent. Zo realiseren we de meest geschikte tent voor uw gelegenheid.

Denk hierbij aan een tent voor concerten, beurzen, festivals en trouwpartijen. Ook voor kleinschalige feestjes en evenementen kunt u bij ons terecht.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Op zoek naar een passende tent voor iedere gelegenheid in Houten? Neem contact met ons op, wij beloven dat we u verder helpen!

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Kunnen wij de tenten ook zelf opbouwen?
Nee dat kan helaas niet. Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van ballast.
Hoe zijn jullie verhuurprijzen opgebouwd?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Kunnen jullie mij een prijslijst sturen?
Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen.
Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden?
Ja dat is mogelijk. Het maximale gewicht dat kan worden opgehangen verschilt echter per tent. Vraag ons naar de specificaties.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid
Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer?
Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden. Deze vloer is dus perfect geschikt voor vlakke ondergronden. Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem.

Tentenverhuur voor alle gelegenheden

Samen komen we er helemaal uit. Wij weten welke tenten we in ons assortiment hebben, hoeveel we er hebben, wat onze mogelijkheden zijn en hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Voor tentenverhuur Houten bent u bij ons aan het juiste adres.

Tentenverhuur Houten

Natuurlijk bent u op zoek naar de meest passende tent voor uw gelegenheid. Door ons brede assortiment gaan wij deze altijd vinden. Zo wordt ieder feestje, elke bruiloft of noodoplossing precies aangevuld met de tent die daar het beste bij past. Over de locatie in Houten weet u ons vast meer te vertellen, hier kunnen we dan in de keuze rekening mee houden.

Elke gelegenheid vraagt om een andere invulling voor tentenverhuur Houten. Of het een bedrijfsfeest, jubileum, concert of wat dan ook is, wij beloven u dat met onze tenten en service het helemaal goed komt!

Doe inspiratie op

We zijn erg benieuwd naar uw wensen en eisen aan onze tent die u wilt gaan huren bij ons. Wanneer u deze met ons deelt zorgen wij dat we ze meenemen in het keuzeproces. Zo helpen wij u zo goed mogelijk. Dat vinden we belangrijk, dat we uiteindelijk samen met u de keuze maken.

Van begin tot eind

Nadat we uw wensen en ideeën hebben gecombineerd met onze mogelijkheden kunnen we de tent kiezen. Vervolgens kunnen we alle aanvullende factoren met elkaar regelen. Onze collega's zullen het project van de tent opbouwen en inrichten vervolgens op zich nemen.

Wij bieden u graag het totaalpakket. Zo nemen we u alles uit handen. Het materiaal, vervoer, de op- en afbouw en de inrichting. De Kruijf Tenten zorgt ervoor dat u zich niet meer druk hoeft te maken om de tent die u huurt, wij regelen het voor u! Uw betrouwbare partner voor tentenverhuur Houten. Neem contact op en we helpen u verder!