Tenten
Tentenverhuur Nieuwegein

Tentenverhuur Nieuwegein

Bij De Kruijf Tenten hebben we voor iedere gelegenheid de geschikte tent.

Op zoek naar tentenverhuur Nieuwegein? Wat u ook zoekt, welke maat dan ook of voor welke gelegenheid dan ook, wij kunnen u verder helpen. Feest of evenement, wij staan voor u klaar. Voor iedere gelegenheid in Nieuwegein kunnen wij u een tent verhuren. Op ieder moment, met de best mogelijke service en voor welke invulling u maar wenst op maat.

U kunt hierbij denken aan het huren van een tent voor concerten, beurzen, festivals en trouwpartijen. Ook voor kleinschalige feestjes en evenementen kunt u bij ons terecht.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Natuurlijk helpen wij u graag verder. Op zoek naar mogelijkheden voor tentenverhuur Nieuwegein? Neem contact met ons op en we bespreken uitgebreid alle opties met u. Wij zijn uw partner in tentverhuur in Nieuwegein.

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Kunnen wij de tenten ook zelf opbouwen?
Nee dat kan helaas niet. Graag bouwen wij onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van ballast.
Hoe zijn jullie verhuurprijzen opgebouwd?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Kunnen jullie mij een prijslijst sturen?
Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen.
Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden?
Ja dat is mogelijk. Het maximale gewicht dat kan worden opgehangen verschilt echter per tent. Vraag ons naar de specificaties.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid
Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer?
Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden. Deze vloer is dus perfect geschikt voor vlakke ondergronden. Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem.

Tentenverhuur voor alle gelegenheden

Met zoveel verschillende soorten tenten, mogelijkheden en onze flexibele insteek is er voor elke gelegenheid wel tentenverhuur in Nieuwegein mogelijk. Daarover vertellen wij u uiteraard graag meer.

Tentenverhuur Nieuwegein

Om welke gelegenheid het ook gaat, het is fijn als u precies datgene wat u wenst ook uitgevoerd ziet. Met ons brede assortiment is er altijd een passende tent voor uw evenement, feestje of andere gebeurtenis. U kent Nieuwegein het beste en weet wat voor tent het beste opgaat in de omgeving. Of ga voor een opvallende tent, waarmee u nog meer publiek trekt.

We snappen dat iedere gelegenheid vraagt om een andere invulling van de tent. Een bedrijfsfeest met uw personeel is anders dan een bruiloft met veel verschillende gasten.

Doe inspiratie op

Heeft u specifieke eisen of wensen? We horen ze graag, alleen dan komen we zo dicht mogelijk in de buurt bij hoe uw ideale tent eruit ziet. En daar gaan we voor! Vertel ons uw wensen en ideeën, dan zorgen wij dat we met u de juiste tent kiezen om de gelegenheid helemaal te laten slagen.

Het gehele project

Wanneer we hebben besproken hoe u de tent voor u ziet en wat er mogelijk is en we dan de juiste tent hebben uitgezocht is het zaak dat de tent wordt opgebouwd. Ons vakkundige personeel voert dit project uit.

Het vervoer van de onderdelen, de op- en afbouw, het is allemaal in onze professionele handen. Bij De Kruijf tenten kiest u voor het totaalplaatje, alle service en een zo compleet mogelijke tent. Uw betrouwbare partner voor tentenverhuur Nieuwegein. Bekijk meer op onze website of neem direct contact op en we helpen u verder!