Tenten
Tentenverhuur Amersfoort

Tentenverhuur Amersfoort

Bij De Kruijf Tenten vindt u de juiste tent voor elke situatie.

Naar wat voor soort tent u ook op zoek bent voor tentenverhuur Amersfoort, u kunt bij ons terecht. Om welke maat, gelegenheid of situatie het ook gaat, wij helpen u heel graag verder. Voor iedere gelegenheid in Amersfoort kunt u bij ons terecht wat betreft tenten verhuur. Wij bepalen samen met u welke tent het beste past en zorgen dat we deze ook voor u realiseren.

Denk hierbij aan een tent voor concerten, beurzen, festivals en trouwpartijen. Ook voor kleinschalige feestjes en evenementen kunt u bij ons terecht.

Nieuwsgierig geworden waarmee wij u verder kunnen helpen? Op zoek naar een tent die ook in deze tijd voldoet aan wat u nodig heeft? Neem contact met ons op, we beloven dat we u verder helpen!

Bekijk de tenten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bouwen jullie ook buiten Nederland tenten?
Ja, wij aanvaarden regelmatig opdrachten in de landen om ons heen.
Doen jullie locatiebezoeken?
Zeker. Dit is geen standaard procedure en ook niet altijd nodig. Hulpmiddelen zoals Google Earth en Streetview kunnen vaak al veel duidelijkheid bieden. Soms kan het echter goed zijn om de locatie vooraf te bezoeken om eventuele knelpunten vooraf te tackelen.
Kunnen wij de tenten ook zelf opbouwen?
Nee dat kan helaas niet. Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen.
Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs?
Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld.
Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw?
Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw. Wij kunnen hiervoor dan een korting aanbieden op de huurprijs. Informeer naar de mogelijkheden.
Rekenen jullie transportkosten?
De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten.
Moet een tent altijd verankerd worden met haringen?
Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent. Sommige tenten kunnen ook verankerd worden met behulp van ballast.
Hoe zijn jullie verhuurprijzen opgebouwd?
Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen.
Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen?
Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.
Kunnen jullie mij een prijslijst sturen?
Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen.
Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden?
Ja dat is mogelijk. Het maximale gewicht dat kan worden opgehangen verschilt echter per tent. Vraag ons naar de specificaties.
Bestaan er normen of regels m.b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden?
Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.
Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten?
Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid
Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer?
Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden. Deze vloer is dus perfect geschikt voor vlakke ondergronden. Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem.

Tentenverhuur voor alle gelegenheden

Wij weten hoeveel soorten tenten we hebben, wat de mogelijkheden zijn en op welke termijn we u van dienst kunnen zijn met onze tenten. Over tentenverhuur Amersfoort kunnen wij u alles vertellen en dat doen we dan ook graag.

Tentenverhuur Amersfoort

Om welke gelegenheid het ook gaat, het is fijn als u precies datgene wat u wenst ook uitgevoerd ziet. Met ons brede assortiment is er altijd een passende tent voor uw feest of evenement. Voor partytenten kunt u bij De Kruijf Tenten terecht! Natuurlijk bieden we ook tenten voor andere gelegenheden. Wanneer u een tent zoekt weet u als geen ander waarvoor deze moet dienen en hoe deze in Amersfoort eruit moet komen te zien. Daarom overleggen we graag met u, zodat wij dat straks ook weten.

Iedere gelegenheid vraagt om een andere tent voor tentenverhuur Amersfoort. Een bedrijfsfeest of een jubileum vragen om een andere tent dan een conferentie of een lokaal optreden.

Laat u inspireren

Wij zijn razend benieuwd naar uw wensen of eisen aan de tent die u wilt huren in Amersfoort of omgeving. Deel ze met ons, dan zorgen we er samen voor dat de tent die we kiezen zo dicht mogelijk in de buurt komt van waar u naar op zoek bent. Wij hopen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Het gehele project

Wanneer we hebben besproken hoe u de tent voor u ziet en wat er mogelijk is en we dan de juiste tent hebben uitgezocht is het zaak dat de tent wordt opgebouwd. Ons vakkundige personeel voert dit project uit.

Wij bieden u graag het totaalpakket, omdat er bij tentenverhuur van alles komt kijken. Van het vervoer van de onderdelen, de op- en afbouw tot de nazorg, wij nemen u deze zorg uit handen. De Kruijf Tenten zorgt ervoor dat u zich niet meer druk hoeft te maken om de tent die u huurt, wij regelen het voor u! Uw betrouwbare partner voor tentenverhuur Amersfoort. Neem contact op en we helpen u verder!