BLACK MEXICO
Black Mexico

Black Mexico

De Black Mexico is een uitstekende keuze als tent voor de grotere bijeenkomsten en festivals.

De basis van de Black Mexico is een aluhal met een vrije overspanning van 20 meter breed. De tent is uitgerust met een zwart zeildoek. Door de rondom uitstekende vleugels krijgt de tent een unieke uitstraling. De vleugels steken aan de zijwanden 7,5 meter uit. Aan de koppen steken de vleugels 10 meter uit.

De Black Mexico kan worden geplaatst zonder het slaan van haringen.

Capaciteit
300 - 3.500 pax
Breedte
20 m
Lengte
15 - 70 m
Vloeroppervlakte
300 - 1.650 m²
Nokhoogte
7 m
Zijkanthoogte
3,8 m
Kleur zeildoek buiten
Zwart
Kleur zeildoek binnen
Zwart
Download factsheet

Met de Black Mexico geeft u een stoer tintje aan uw evenement.

Na één blik op de Black Mexico begrijpt u meteen waarom deze tent geliefd is bij veel evenementenbureaus. De gevleugelde vorm van het dakzeil is bijzonder en de zwarte kleur straalt lef en klasse uit.

In de basis is de Black Mexico een gewone aluhal. Het bijzondere karakter van de tent wordt duidelijk zodra de dakzeilen op hun plek worden getrokken en strak worden afgespannen. Door de zijkanthoogte van 3,8 meter zorgen de vleugels voor een imposante aluhal die net even anders is als andere aluhallen. Mede dankzij de vrije overspanning van 20 meter kan deze tent voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wordt de Black Mexico standaard met vloer geleverd?
Het is mogelijk de Black Mexico zonder vloer te bouwen maar een vloer in de tent is meestal wel wenselijk. De meest geschikte vloer is onze systeemvloer. Deze vloer zorgt namelijk voor een groot deel van de benodigde ballast. Onze systeemvloeren worden altijd waterpas gelegd.
Hoe wordt de Black Mexico verankerd?
De Black Mexico wordt idealiter gebouwd op een uitgelijnde systeemvloer. Deze vloer zorgt namelijk voor een groot deel van de benodigde ballast. De armen van de tent dienen altijd extra te worden verankerd. Wanneer het niet mogelijk is om met haringen te verankeren (bijvoorbeeld bij plaatsing op asfalt, beton of door restricties), dan kunnen wij de tent ook verankeren met ballastblokken
Kunnen de wanden van de Black Mexico (deels) worden open gelaten?
Jazeker!
Kan de Black Mexico (deels) worden voorzien van doorzichtige wanden?
Ja dat kan. Net als een gewone aluhal kan de Black Mexico worden uitgerust met glaspanelen en (glas) deuren.
Is een transparant dak mogelijk in de Black Mexico?
Dit zit niet standaard in ons assortiment.
Kan de Black Mexico worden afgesloten?
Nee, niet afgesloten in de zin van dat de tent niet meer toegankelijk is. De zijwanden van deze tent zijn voorzien van schuifzeilen. Deze kunnen worden dichtgemaakt maar geheel afgesloten is de tent daarmee uiteraard niet.
Hebben jullie de Black Mexico ook beschikbaar in andere kleuren?
U bedoelt een Red Mexico of een Green Mexico? Nee, helaas. De Black Mexico is er alleen in…tja… black.
Contact
Black Mexico
Meer informatie?