Gallery Dome
Gallery Dome tent

Gallery Dome

Deze immense constructies hebben een vrije overspanning voor vrij zicht.

Gallery Domes zijn uniek in Nederland en De Kruijf Tenten heeft er twee. De tenten zijn in verschillende varianten te bouwen. Een ronde of een rechte kop behoort tot de mogelijkheden, maar ook een open kop voorzien van een luifel is een optie. Alle combinaties daarin zijn mogelijk. Daarnaast zijn de lengte en breedte variabel.

Deze veelzijdigheid maakt de Gallery Dome voor veel verschillende doeleinden geschikt. Natuurlijk valt daarbij te denken aan festivals, beurzen, grote congressen en zakelijke events. Maar de ruimte in de tent biedt ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld een tijdelijk distributiecentrum, een sport arena, modeshows of grote opslagruimte.

Benieuwd of uw evenement geschikt is voor de Gallery Dome? Wij voorzien u graag van advies.

Capaciteit
800 - 15.000 pax
Breedte
30 of 40 meter
Lengte
20 - 120 meter
Vloeroppervlakte
600 - 5.000 m²
Nokhoogte GD30
14,5 m
Nokhoogte GD40
17,5 m
Kleur zeildoek buiten
Concrete grey
Kleur zeildoek binnen
Zwart
Download factsheet

Sublieme oplossing voor een tijdelijke accommodatie.

Onze Gallery Domes zijn in vele maten en variaties te bouwen. In de breedte heeft u de keuze uit 30 meter of 40 meter. Dankzij de vrije overspanning hebben bezoekers altijd vrij zicht op alles wat er in de tent gebeurd.

De nokhoogte van de Gallery Dome 30 en Gallery Dome 40 bedraagt respectievelijk 14,5 meter en 17,5 meter. De zijkanthoogte is met 4 meter aanzienlijk en biedt veel mogelijkheden.

Het zeildoek van onze Gallery Domes is aan de buitenkant “concrete grey” en aan de binnenkant zwart. Het zeildoek laat geen daglicht door. Transparante delen in het dak en de wanden zijn optioneel.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wordt een Gallery Dome standaard met vloer geleverd?
Dit is niet standaard maar een vloer in de tent meestal wel wenselijk. De meest geschikte vloer is onze systeemvloer. Deze vloer zorgt namelijk ook voor een groot deel van de benodigde ballast. Onze systeemvloeren worden waterpas gelegd.
Hoe wordt de Gallery Dome verankerd?
De Gallery Dome wordt idealiter geplaatst met haringen. Wanneer het niet mogelijk is om met haringen te verankeren (bijvoorbeeld bij plaatsing op asfalt, beton of andere restricties), dan kunnen wij de tent ook verankeren met ballastblokken.
Wat is de nokhoogte van de Gallery Dome?
Nokhoogte Gallery Dome 30 bedraagt 14,5 meter. Nokhoogte Gallery Dome 40 bedraagt 17,5 meter.
Wat is de zijkanthoogte van de Gallery Dome?
De zijkanthoogte van de Gallery Domes is 4,0 meter.
Kunnen de wanden van de Gallery Dome deels worden open gelaten?
Jazeker!
Wat zijn de opties voor de wanden van de Gallery Dome?
Onze Gallery Domes kunnen worden voorzien van schuifzeilen (kleur concrete grey). Optioneel is de tent (deels) te voorzien van transparante zeilen.
Zijn er andere kleuren mogelijk voor het zeil van de Gallery Dome?
Op dit moment de kleur concrete grey (met zwarte binnenkant) de enige optie.
Voor welk type evenement is de Gallery Dome geschikt?
De Gallery Dome is bij uitstek geschikt voor evenementen waarbij een grote capaciteit nodig. Denk hierbij aan festivals, beurzen, grootschalige congressen en zakelijke events en modeshows. Benieuwd of uw evenement geschikt is voor deze eyecatchers? Neem contact met ons op en we voorzien u graag van advies.
Contact
Gallery Dome tent
Meer informatie?