Gallery Dome
Gallery Dome tentoonstellingsruimte met thema ruimtevaart
© | Manufacturer Irmarfer S.A.

Gallery Dome

Deze immense constructies zijn de nieuwste aanwinsten in ons verhuur assortiment.

Gallery Domes zijn uniek in Nederland en De Kruijf Tenten heeft er twee. De tenten zijn in verschillende varianten te bouwen. Een ronde of een rechte kop behoort tot de mogelijkheden, maar ook een open kop voorzien van een luifel is een optie. Alle combinaties daarin zijn mogelijk. Daarnaast zijn de lengte en breedte variabel.

Deze veelzijdigheid maakt de Gallery Dome voor veel verschillende doeleinden geschikt. Natuurlijk valt daarbij te denken aan festivals, beurzen, grote congressen en zakelijke events. Maar de ruimte in de tent biedt ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld een tijdelijk distributiecentrum, een sport arena, modeshows of grote opslagruimte.

Benieuwd of uw evenement geschikt is voor de Gallery Dome? Wij voorzien u graag van advies.

Kenmerken
  • Breedte: 30 of 40 meter
  • Oppervlakte: 600 tot 4.000 m²
  • Capaciteit: 2.000 tot 15.000 personen

Sublieme oplossing voor een tijdelijke accommodatie.

Onze Gallery Domes zijn in vele maten en variaties te bouwen. In de breedte heeft u de keuze uit 30 meter of 40 meter. Dankzij de vrije overspanning hebben bezoekers altijd vrij zicht op alles wat er in de tent gebeurd.

De maximale lengte van de Gallery Dome is op dit moment 80 meter. Deze lengte is per 5 meter in te korten. De nokhoogte van de Gallery Dome 30 en Gallery Dome 40 bedraagt respectievelijk 14,5 meter en 17,5 meter. De zijkanthoogte is met 4 meter aanzienlijk en biedt veel mogelijkheden.

Het zeildoek van onze Gallery Domes is aan de buitenkant “concrete grey” en aan de binnenkant zwart. Het zeildoek laat geen daglicht door. Transparante delen in het dak en de wanden zijn optioneel.

Blastrac
FC Utrecht
Compass
ID 310
ID&T
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wordt een Gallery Dome standaard met vloer geleverd?
Dit is niet standaard maar een vloer in de tent meestal wel wenselijk. De meest geschikte vloer is onze systeemvloer. Deze vloer zorgt namelijk ook voor een groot deel van de benodigde ballast. Onze systeemvloeren worden waterpas gelegd.
Hoe wordt de Gallery Dome verankerd?
De Gallery Dome wordt idealiter geplaatst met haringen. Wanneer het niet mogelijk is om met haringen te verankeren (bijvoorbeeld bij plaatsing op asfalt, beton of andere restricties), dan kunnen wij de tent ook verankeren met ballastblokken.
Wat is de nokhoogte van de Gallery Dome?
Nokhoogte Gallery Dome 30 bedraagt 14,5 meter. Nokhoogte Gallery Dome 40 bedraagt 17,5 meter.
Wat is de zijkanthoogte van de Gallery Dome?
De zijkanthoogte van de Gallery Domes is 4,0 meter.
Kunnen de wanden van de Gallery Dome deels worden open gelaten?
Jazeker!
Wat zijn de opties voor de wanden van de Gallery Dome?
Onze Gallery Domes kunnen worden voorzien van schuifzeilen (kleur concrete grey). Optioneel is de tent (deels) te voorzien van transparante zeilen.
Zijn er andere kleuren mogelijk voor het zeil van de Gallery Dome?
Op dit moment de kleur concrete grey (met zwarte binnenkant) de enige optie.
Voor welk type evenement is de Gallery Dome geschikt?
De Gallery Dome is bij uitstek geschikt voor evenementen waarbij een grote capaciteit nodig. Denk hierbij aan festivals, beurzen, grootschalige congressen en zakelijke events en modeshows. Benieuwd of uw evenement geschikt is voor deze eyecatchers? Neem contact met ons op en we voorzien u graag van advies.
Contact
Gallery Dome tent
Meer informatie?
  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.