Referenties

100 jaar staal

Onder de noemer ‘100 jaar staal’ vierde Tata Steel in 2018 een centennial jubileum.

Voor het jubileumfeest van Tata Steel werd op het eigen terrein en compleet festivalterrein aangelegd. Gedurende het drie weken durende evenement varieerde het programma en het aantal gasten van dag tot dag.

Het speciaal aangelegde festivalterrein van 13.000 m² bestond verder uit verschillende tenten met muziek en karaoke, een fonteinbar, een 33 meter hoog reuzenrad en een colonne aan foodtrucks. Er werden 12 grote evenementen verzorgd voor medewerkers, gepensioneerden, relaties, omwonenden, klanten en leveranciers. In totaal werden 40.000 gasten verwelkomd.

De Kruijf Tenten gaf acte de présence door als leverancier diverse aluhallen, een festivaltent en een Dome te leveren voor het festivalterrein.

Dank aan opdrachtgever:
IDTV

Aluhallen: sterk in materiaal, flexibel in functionaliteit.

Onze aluhallen bieden een perfect tijdelijk onderkomen tijdens zowel grote als kleine zakelijke of publieke evenementen. Daarnaast zijn onze aluhallen bijvoorbeeld ook in te zetten als werktent of op festivals als locker- of backstageruimte.

Een groot voordeel van aluminium is dat het materiaal tegelijkertijd licht en zeer sterk is. Voor onze aluhallen betekent dit dat wij snel een sterke constructie kunnen bouwen zonder gebruik te hoeven maken van groot materieel. Het sterke aluminium zorgt er ook voor dat een vrije overspanning mogelijk is, dus geen masten in het midden van de tent.

Aluhallen zijn leverbaar vanaf 5 meter breed tot maximaal 30 meter breed en zijn per 5 meter verlengbaar. De standaard witte dakbedekking kan naar wens, per segment, worden vervangen door transparant dakzeil. In combinatie met optionele transparante zijwanden kan er een deels of compleet transparante tent worden neergezet. Een perfecte oplossing als u bijvoorbeeld de omgeving bij uw evenement wilt betrekken.

Contact
Tata Steel - Contact
Meer informatie?