Referenties
Lost Circus
© | Avant Gardner

Lost Circus

Een Belgische spiegeltent van een Nederlandse tentenbouwer in hartje Brooklyn, New York.

Avant Gardner wordt vaak getipt als één van New York’s beste nachtclubs. Het is een evenementencomplex in East Williamsburg, Brooklyn. Het complex herbergt drie verschillende gebieden: de Brooklyn Mirage, de Great Hall en de Kings Hall.

De Brooklyn Mirage is een adembenemend openlucht heiligdom in het hart van het Avant Gardner-complex. De binnenplaats is een volledig meeslepende ruimte, omringd door torenhoge muren en bekleed met groenblijvende planten en boeiende videoprojecties.

Omdat de Brooklyn Mirage normaliter alleen in het zomerseizoen opengesteld is voor gasten, bedacht Avant Gardner een plan om hier ook in de winter evenementen te kunnen organiseren. De binnenplaats werd voor een groot gedeelte ‘winterproof’ gemaakt met tenten en overkappingen. Het absolute middelpunt hiervan was onze spiegeltent Jean Louis die werd omgedoopt tot Lost Circus.

De hele herfst en winter was de spiegeltent het decor voor intieme clubavonden met gerenommeerde DJ’s. Wij zijn trots dat wij hier met onze tentenverhuur aan konden bijdragen.

Dank aan opdrachtgever:
Avant Gardner
Contact
Lost Circus
Meer informatie?