Feesttent in de winter
feesttent in de winter

Feest tent in de winter huren?

Een feest geven tijdens de betoverende wintermaanden.

Dankzij onze uitgebreide ervaring staan wij klaar om u te assisteren bij het kiezen van de perfecte tent voor elke evenement of feest. De Kruijf tenten is een betrouwbare partner voor tentvoorzieningen. Onze tenten zijn ontworpen om uw winterevenement tot een succes te maken. We helpen u graag om de perfecte tent te kiezen die naadloos aansluit bij uw wensen.

Capaciteit
100 - 10.000 pax
Vloeroppervlakte
50 - 2.500 m²
Lengte
per 5 m
Nokhoogte
7 m
Kleur zeildoek buiten
Wit/transparant
Kleur zeildoek binnen
Wit/transparant
Breedte
5 - 20 m
Zijkanthoogte
2,8/3,7 m
Bekijk onze Aluhal

Voordelen van een Alu hal

Onze Aluhallen zorgen voor een gezellige overkapping voor uw winter evenement. Het zorgt niet alleen voor sfeer en gezelligheid maar beschermd ook tegen weersinvloeden en temperatuurregeling.

Door de (harde) kunststof panelen is de temperatuur makkelijk en goed te regelen. Deuren kunnen op elke gewenste plek in de wanden worden geplaatst. Hierdoor is het gemakkelijk een Aluhal tot wens in te richten.

U kunt bij ons een Aluhal huren vanaf 5 tot maximaal 20 meter breed. De hal is verlengbaar per 5 meter.

Alu tenten zijn voor verschillende evenementen inzetbaar:
- IJsbaan
- Kerstmarkt
- Winterfestival
- Verjaardagen
- Bedrijfsevenementen

Multi-inzetbaar

- Makkelijk te verwarmen
- Verlengbaar naar wens
- Creëer sfeer voor elk winterevenement

Kortom, het huren van een feesttent in de winter biedt talloze voordelen om uw winterfestival tot een succes te maken, ongeacht de weersomstandigheden.

Meer weten over het huren van een Aluhal. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontvang een vrijblijvende offerte.

IJsbaan tent huren

Het geluid van schaatsen op het ijs, lachende gezichten van jong en oud, en de magie van een winterwonderland. Als u een winterevenement wilt organiseren, dan begrijpen wij dat het creëren van de juiste sfeer van essentieel belang is. Een Aluhal is de perfecte keuze voor het hosten van een ijsbaan en biedt talloze mogelijkheden voor het creëren van een betoverende ijsbaanervaring.

Deze tenten kunnen moeiteloos worden ingericht om een comfortabele en gastvrije omgeving te bieden, ongeacht de weersomstandigheden. Bij een winterevenement kun je de tent voorzien van geavanceerde verwarmingssystemen en doordachte ventilatie, waardoor een aangename en warme ambiance ontstaat waar bezoekers van zullen genieten.

De combinatie van een Aluhal en een ijsbaan zal ongetwijfeld een onvergetelijke ijservaring opleveren die zowel warm als gezellig is.

Bedrijfsfeest

Een Aluhal is uitstekend voor het geven van een bedrijfsfeest, zelfs tijdens de wintermaanden. De tenten kunnen zo comfortabel en gastvrij worden ingericht, ongeacht de weersomstandigheden. Tijdens een winter evenement kunt u de tent voorzien van verwarmingssystemen en goede ventilatie om een aangename en warme sfeer te creëren.

Kerstmarkt

Er is niks leukers dan het organiseren van een sfeervolle kerstmarkt. Ondanks de koude temperaturen buiten, kan een goed ingerichte Alu tent een knusse en feestelijke omgeving creëren voor uw kerstmarkt.

Meer informatie ontvangen over de Aluhal. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Veelgestelde vragen

Is een winter feesttent warm?
Een wintertent is makkelijk te verwarmen op verschillende manieren. - Elektrische kachel - Gasverwarming - Luchtverwarming systeem - Isoleer de ondergrond
Hoeveel heaters kunnen er in een feesttent?
Over het algemeen wordt 1 heater per 10m2 aanbevolen. Bij een gasheater kan er van uit worden gegaan dat een heater 15 tot 20m2 kan verwarmen.
Hoe koud is het op een ijsbaan?
De temperatuur van het ijs ligt tussen de -3 en -10 graden.
feesttent winter
Meer informatie?