Organiseert u een evenement waarvoor u een festivaltent wilt huren? Voor een groot of klein publiek? Voor het genre dance of rock? In alle gevallen bent u bij De Kruijf Tenten aan het juiste adres. Onze festivaltenten zijn zeer geschikt voor zowel grote als kleine evenementen. Aan de hand van uw eisen en gewenste de uitstraling van het evenement, bespreken we welke festivaltent u het beste kunt huren.

Festivaltent huren voor optimale beleving

Vanwege de wisselende weersomstandigheden is het huren van een festivaltent in Nederland geen overbodige luxe. Met een tent die aansluit bij uw wensen valt uw festival met slecht weer niet in het water. Dat is niet de enige reden waarom u een tent huurt voor uw evenement. Het draagt ook een steentje bij aan de beleving van de festivalbezoeker. Een tent biedt de hele dag door een fantastische sfeer en overdag hebben artiesten de mogelijkheid om gave lichtshows neer te zetten.

Zet een geslaagd festival neer

Iedere festivalorganisator kijkt uit naar het moment dat de poorten van het festival opengaan. Toch moeten er op voorhand veel zaken worden geregeld. Daarom zijn wij uw totaalleverancier. Naast het verhuren van festivaltenten in verschillende afmetingen en kleuren, leveren wij spiegeltenten en alu-constructietenten voor lockers of de backstage. Ook voor de klimaatregelingen, noodverlichting, stoffering en verlichting kunt u bij ons terecht. Bij vragen of voor meer informatie over het huren van een festivaltent belt u naar +31(0)30 601 13 96.

Festivaltent 36 meter
de-kruijf-36-m-tent-festival

Vanaf het seizoen 2016 heeft de Kruijf Tenten een nieuwe Festivaltent in het assortiment! Onze aanwinst is maar liefst 36 meter breed en 60 meter lang. Met een zijwandhoogte van 4,20 meter en nokhoogte van 15 meter kunnen in deze tent nog grotere podia geplaatst worden. De masten van de tent zijn 17,5 meter lang. De minimale afmeting van de tent is 36 bij 36 meter ( 4 masten ) en de tent is verlengbaar per 12 meter.

Sterrentent
sterrentent-knaltival-festival2

De eyecatcher op ieder festivalterrein is de Sterrentent. Dit is een unieke tent, enig in zijn soort. Van buiten zilver gekleurd en van binnen een donkerblauwe hemel met fluorescerende sterren. Daarnaast zijn de zes masten in een fluorescerend groen gespoten. Zowel de sterren als de masten lichten nog meer op als er gebruik wordt gemaakt van blacklights.

De kleinste afmeting van deze tent is 32 x 32 meter met vier gecentreerde masten (vierkant) van elk 14,5 meter hoog. De zijkanthoogte is 3,5 meter.

De sterrentent is uit te breiden tot een maximale afmeting van 32 x 43 meter. In de tent komen dan zes masten te staan.

Festivaltent
festivaltent-boven

De witte Festivaltent is 25 meter breed en per 10 meter verlengbaar met een maximum van 60 meter.
De binnenzijde van de tent is donkerblauw en niet-lichtdoorlatend. In het midden van de tent staat een enkele rij masten. De zijkanthoogte is 3,5 meter.

Ronde Festivaltent
ronde-festivaltent-party

De Ronde Festivaltent heeft een doorsnede van 25 meter. Het zeildoek is aan de buitenzijde zilverkleurig en van binnen donkerblauw.
In het midden staat een 13 meter hoge mast met in de nok een grote fluorescerende ster op het zeildoek geschilderd. De zijkanthoogte is 3,5 meter.

Black Mexico
black-mexico-park

De Black Mexico zit vanaf 2012 in ons assortiment en is een unieke zwarte tent met uitstekende vleugels.

De basis van de Black Mexico  is een alu-constructietent met een vrije overspanning van 20 meter breed.  Deze wordt gebouwd op een zijwandhoogte van 3,8 meter! De vleugels aan de zijwanden steken 7,5 meter uit en de kopvleugels steken 10 meter uit.

De Black Mexico  is uitermate geschikt voor de grotere bijeenkomsten. Omdat de basis een alu-constructietent is, is het mogelijk de tent te plaatsen zónder het slaan van piketten!

Monade

De Monade is de ideale overkapping van een festivalarea zoals een dance area, chill out of foodarea. Met zijn opvallende kleuren is de Monade de aandachttrekker op uw evenement!

In essentie is de Monade een enorme shelter met een diameter van ongeveer 37 meter. De masten in de middencirkel hebben een hoogte van 11 meter. De buitenmasten zijn 9 meter hoog. Tussen de buitenmasten wordt het doek naar de grond toe afgespannen. De Monade kan worden opgeleverd mét en zonder topzeil.

Spantent
spantent-tuinfeest

De Festivalspantent is 20 meter breed. Doordat het zeildoek verduisterd is, maakt deze tent ideaal voor festivals. De festivalspantent is verlengbaar tot maximaal 40 meter. De tent is eventueel te voorzien van nooddeuren met panieksluiting. De tent is rood aan de buitenzijde en donkerblauw aan de binnenzijde.

INTERESSE? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.