Onze festivaltenten zijn zeer geschikt voor grote evenementen. De grote zijkanthoogtes creëren genoeg hoogte voor podia die vaak in deze tenten geplaatst worden. Wij hebben vier verschillende festivaltenten in ons assortiment.

Festivaltent 36 meter
de-kruijf-36-m-tent-festival

Vanaf het seizoen 2016 heeft de Kruijf Tenten een nieuwe Festivaltent in het assortiment! Onze aanwinst is maar liefst 36 meter breed en 60 meter lang. Met een zijwandhoogte van 4,20 meter en nokhoogte van 15 meter kunnen in deze tent nog grotere podia geplaatst worden. De masten van de tent zijn 17,5 meter lang. De minimale afmeting van de tent is 36 bij 36 meter ( 4 masten ) en de tent is verlengbaar per 12 meter.

Sterrentent
sterrentent-knaltival-festival2

De eyecatcher op ieder festivalterrein is de Sterrentent. Dit is een unieke tent, enig in zijn soort. Van buiten zilver gekleurd en van binnen een donkerblauwe hemel met fluorescerende sterren. Daarnaast zijn de zes masten in een fluorescerend groen gespoten. Zowel de sterren als de masten lichten nog meer op als er gebruik wordt gemaakt van blacklights.

De kleinste afmeting van deze tent is 32 x 32 meter met vier gecentreerde masten (vierkant) van elk 14,5 meter hoog. De zijkanthoogte is 3,5 meter.

De sterrentent is uit te breiden tot een maximale afmeting van 32 x 43 meter. In de tent komen dan zes masten te staan.

Festivaltent
festivaltent-boven

De witte Festivaltent is 25 meter breed en per 10 meter verlengbaar met een maximum van 60 meter.
De binnenzijde van de tent is donkerblauw en niet-lichtdoorlatend. In het midden van de tent staat een enkele rij masten. De zijkanthoogte is 3,5 meter.

Ronde Festivaltent
ronde-festivaltent-party

De Ronde Festivaltent heeft een doorsnede van 25 meter. Het zeildoek is aan de buitenzijde zilverkleurig en van binnen donkerblauw.
In het midden staat een 13 meter hoge mast met in de nok een grote fluorescerende ster op het zeildoek geschilderd. De zijkanthoogte is 3,5 meter.

Black Mexico
black-mexico-park

De Black Mexico zit vanaf 2012 in ons assortiment en is een unieke zwarte tent met uitstekende vleugels.

De basis van de Black Mexico  is een alu-constructietent met een vrije overspanning van 20 meter breed.  Deze wordt gebouwd op een zijwandhoogte van 3,8 meter! De vleugels aan de zijwanden steken 7,5 meter uit en de kopvleugels steken 10 meter uit.

De Black Mexico  is uitermate geschikt voor de grotere bijeenkomsten. Omdat de basis een alu-constructietent is, is het mogelijk de tent te plaatsen zónder het slaan van piketten!

Monade
monade-festivaltent

De Monade is de ideale overkapping van een festivalarea zoals een dance area, chill out of foodarea. Met zijn opvallende kleuren is de Monade de aandachttrekker op uw evenement!

In essentie is de Monade een enorme shelter met een diameter van ongeveer 37 meter. De masten in de middencirkel hebben een hoogte van 11 meter. De buitenmasten zijn 9 meter hoog. Tussen de buitenmasten wordt het doek naar de grond toe afgespannen.

Spantent
spantent-tuinfeest

De Festivalspantent is 20 meter breed. Doordat het zeildoek verduisterd is, maakt deze tent ideaal voor festivals. De festivalspantent is verlengbaar tot maximaal 40 meter. De tent is eventueel te voorzien van nooddeuren met panieksluiting. De tent is rood aan de buitenzijde en donkerblauw aan de binnenzijde.

INTERESSE? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.